SİHA Sezgin yine ülkesini sattı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ekonomik güvenliği tehdit içeren eylemlerde bulunan kişi ya da kişiler hakkında soruşturma başlatması CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nu rahatsız etti.

SİHA Sezgin yine ülkesini sattı!
SİHA Sezgin yine ülkesini sattı!
GİRİŞ 13.08.2018 15:12 GÜNCELLEME 13.08.2018 15:13
Bu Habere 237 Yorum Yapılmış

İstanbul, Ankara ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, ekonomik güvenliği tehdit içeren eylemlerde bulunan kişi ya da kişiler hakkında soruşturma başlattı.

Açıklamada, ekonomik saldırıların, 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki "güçler" tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çekildi. Fakat Türkiye'nin terör örgütlerine karşı yürüttüğü her savaşta olduğu gibi bu ekonomik savaşında da CHP'li Tanrıkulu, terör örgütlerinin safında olmayı seçti.

 

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP'li Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın terör örgütleri için altığı bu önlemi "Hükümetin açıklamaları dışında ekonomi yorumu da yapmak yasaklandı" şeklinde yorumladı.

PAPAZ BRUNSON'A SAHİP ÇIKMIŞTI

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Türkiye sahte delil uyduruyor. Papaz Brunson saçma sapan suçlamalarla tutuklandı." diyerek Amerikalıların istediği yönde açıklamalarda bulunup papaza sahip çıktı. 

SİHA SEZGİN

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, daha önce de Türkiye'nin terör örgütü PKK ile mücadelesinde büyük rol alan SİHA'ların sivilleri vurduğu yalanını söyleyerek SİHA'ların kullanılmaması için girişimlerde bulunmuştu.

FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ GÜN YÜZÜNE ÇIKMIŞTI

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun serbest bırakılması için yoğun baskı yaptığı FETÖ'cü terörist, serbest kalınca direkt Yunanistan'a kaçmıştı.

Kaçışının ardından Tanrıkulu'na teşekkür videosu hazırlayan FETÖ'cü, CHP'li vekilin kendisine sürekli yardımcı olduğunu dile getirdi.

''GÜNDE 4 KEZ BENİ ARADIĞINI BİLİRİM''

Yunanistan'a kaçan FETÖ'cü kadın, şunları söyledi: "Sağ olsun Sezgin Tanrıkulu, şu zamanda milletvekili olduğunu gösterdi. Birçok mağdurun arkasında durdu. Beni telefonla arayıp, eşimin nerede çalıştığını sordu. 'Sen merak etme, ben süreci takip ediyorum, rahat ol' dedi. Günde 4 kez beni aradığını bilirim. Sezgin Bey'e yardımlarınızdan dolay teşekkür ederiz dediğimde; rahat ol sen dedi. Bir şey yapmadın sen, bunların gücü masum insanlara yetiyor."

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 237
  • Recep 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ulke onun degil ki
    Cevapla
  • meyyid 5 yıl önce Şikayet Et
    neden bu adama hala soruşturma açılmıyor.çok mu güçlü..
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    tanrıkulu tam bir ülke düşmanı bu adamı kale alıp konuşmayın.
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun papaz dan ne farkı var gönderin bunu da papaz ın yanına...
    Cevapla
  • f.b. 5 yıl önce Şikayet Et
    buna oy veren zihniyete yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya