Bahçeli talimat vermişti! Harekete geçildi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine tüm döviz hesaplarını bozdurdu.

Bahçeli talimat vermişti! Harekete geçildi...
Bahçeli talimat vermişti! Harekete geçildi...
GİRİŞ 13.08.2018 20:04 GÜNCELLEME 13.08.2018 20:04
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

MHP Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Merkezi’nin tüm döviz hesaplarını bozdurduğunu açıkladı.

Karakaya şöyle konuştu:

“Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, döviz kurlarındaki anormal yükselmelerle alakalı olarak, 10 Ağustos 2018 günü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, özetle; ekonomide dış kaynaklı bir komplonun devreye sokulmaya çalışıldığı ve dövizin zalim tahakkümlerle yükseltilerek Türkiye’nin düşmesinin hedeflendiğinden bahisle, Türk lirasındaki kontrol dışı oynaklık ve oynamaların devlet olma vasfımıza zarar verebileceğini ve Türk lirasına sahip çıkmamız gerektiğini ifade etmişlerdir.

Bu açıklamanın hemen arkasından, Mali İşler Başkanlığımıza; partimizin döviz hesaplarının (varsa) Türk lirasına dönüştürülmesi talimatını vermişlerdir.”

Karakaya, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin kasasına, devlet tarafından verilen hazine yardımlarından başka, bağış ya da yardım adı altında hiçbir kişi, kurum ya da kuruluştan beş kuruşun dahi girişi mümkün değildir. Bu konuda Genel Başkanımızın kati talimatları vardır. Bu nedenle, gelir kaynağımız hazine yardımı ve bunlarla ilgili bir bütçe disiplini içerisinde elde edilen nemalarla sınırlıdır. Zaman zaman ihtiyaca ve şartlara bağlı olarak bu sınırlı kaynaklarımızın içerisinde az da olsa döviz hesaplarına da yer verilebilmektedir.” dedi.

SÜRECİ BAŞLATMIŞ BULUNUYORUZ

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla, geçtiğimiz Cuma günü akşamı döviz hesaplarının Türk lirasına dönüştürülmesi kararını aldıklarını belirten Karakaya, “İlk mesai günü olan Pazartesi günü itibarıyla döviz hesaplarının Türk lirasına dönüştürülmesi sürecini başlatmış bulunuyoruz. Bu işlemin amacına hizmet edebilmesi için bankaların nakit planlamaları başta olmak üzere, vade durumları ve diğer teknik konular da dikkate alınarak süreç en kısa süre içerisinde tamamlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Karakaya, “Bu davranışın benzer kurum ve kuruluşlara da örnek olması dileğimle saygılarımı sunarım.” diye konuştu.

YORUMLAR 50
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    Nekadar dolar bozdurdunuz onuda deseydiniz kamuoyuna
    Cevapla
  • Tinyuğ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin bir vatandaşı ; safkan TÜRK olarak, dolar almıyorum da satmıyorum da !!!
    Cevapla
  • Karadenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    milliyetçilik ve vatanseverlik budur..şu ülkücüleri mumla arayacak bu ülke
    Cevapla
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarın ben de birkaç tane dolar bozdurucam, hanımın cüzdanında kalmış, ama utanıyorum, Zaten yüksek fiyat. reis söylese feda olsun. Ha bu arada bahçeli hiç urgan sallamıyor, şu papazı bir korkutalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil