İYİ Parti'de bir istifa daha

İyi Parti Tokat Kurucu İl Başkanı Afşin Ünverdi, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ünverdi'nin ardından İl Başkan Yardımcısı Emrah Köknar da istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha
GİRİŞ 14.08.2018 09:42 GÜNCELLEME 14.08.2018 09:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte partinin kurucu il başkanlarından biri olan Afşin Ünverdi, yaptığı yazılı açıklamayla istifasını duyurdu. Ünverdi açıklamasında, "Büyük Türk Milleti'ne hizmet edebilme fırsatı bulmak gayesiyle çıktığım bu yolda, 16 Aralık 2017 tarihinde kuruculuğunu üstlendiğim ve o günden bugüne şerefle yürüttüğüm İyi Parti Tokat İl Başkanlığı görevimden, gördüğüm lüzum üzerine ve önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin bayrağını daha yükseklere taşıyacak, daha yeni, daha dinamik arkadaşlarımıza teşkilatlanma fırsatı ve serbestlik sağlamak için istifa ediyorum. Bu görevi bana layık gören başta Genel Başkanım Meral Akşener'e, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcım Koray Aydın'a ve İyi Parti'yi yükseltme gayesinden asla taviz vermeyen, vefakar, cefakar ve yiğit yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı. 

Yapılan açıklamadan kısa bir süre sonra İyi Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Emrah Köknar da görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

YORUMLAR 2
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olsunlar.
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz'dan sonra başbakan olacak, genel başkanlıktan istifa edip tekrar aday olmayacağını açıklayan bayan, ekonomik saldırıyı görünce tekrar umutlanmış olmalı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'