Yurt içinde kalan terörist sayısını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında "Şu anda yurt içinde 790 civarında terörist var. Bu, son yılların en düşük rakamıdır. Kimin nerede, hangi grubun içinde olduğunu biliyoruz." dedi.

GİRİŞ 14.08.2018 12:57 GÜNCELLEME 14.08.2018 14:03
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu, terörle mücadelede hep birlikte kararlılıklarını ortaya koyacaklarını belirtti. Soylu, terör örgütünün tükeniş içinde olduğunu ve sabah 2'si Kars'ta, 5'i Tunceli'de 7 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini ifade ederek, "Mehmetçiğimiz, jandarmamız, polisimiz, korucularımız büyük mücadele ortaya koyuyor. Bu mücadelenin nasıl olduğunu dünyaya ve Türkiye'de bu mücadeleyi görmek istemeyenlere açık şekilde, büyük kahramanlıkla arkadaşlarımız gösteriyor. Ziyaret etmek, komutanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istedim. Mücadelemizi, kararlılığımızı aynı şekilde devam ettireceğiz. Siz buraları bekledikçe milletimiz huzur ve sükun içindedir. Burada terör örgütü nefes alamadıkça, bütün güvenlik kuvvetlerimiz operasyonları başarılı şekilde yürütmektedir” diye konuştu.

YORUMLAR 18
  • Cemoka 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar terörist varsa kökü kurusun Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
    Cevapla
  • trakyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    hepsinin biteceğinden hiç şüphemiz yok bu millet sizinle gurur duyor bakanım allah sizden razı olsun, anaların duası sana yeter cennetlik adam
    Cevapla
  • Memleketim 5 yıl önce Şikayet Et
    onlarda geberir inşaÂllah
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    siz ona sevecenleriyle destekcileriyle 2-3 milyon deyin sayın bakanım
    Cevapla
  • kilic 5 yıl önce Şikayet Et
    adamsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular