İnce açıkladı: Belediye başkan adayı olacak mı?

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hakkında kesin konuştu. İnce, "Ben cumhurbaşkanı adayıyım. Gündemimde belediye başkanlığı adaylığı yok. Belediye başkan adaylığım diye bir konum yok" ifadelerini kullandı.

İnce açıkladı: Belediye başkan adayı olacak mı?
İnce açıkladı: Belediye başkan adayı olacak mı?
GİRİŞ 18.08.2018 09:03 GÜNCELLEME 18.08.2018 09:05
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için gündeme geldi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bu fikre yeşil ışık yakmıştı. Ancak İnce'nin gündeminde belediye başkanlığı yok.

"GÜNDEMİMDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI YOK"

 

 

Kılıçdaroğlu'nun, "Muharrem Bey’in beklentisi ne onu bilmiyorum" sorusuna Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşarak yanıt veren İnce, "Ben cumhurbaşkanı adayıyım. Gündemimde belediye başkanlığı adaylığı yok. Belediye başkan adaylığım diye bir konum yok." dedi ve önce CHP Genel Başkanlığını sonra da Cumhurbaşkanlığı adaylığını istediğini söyledi.

"BEKLENTİM CHP GENEL BAŞKANLIĞI"

İnce şöyle konuştu: "Beklentimi merak edenlere açıklıyorum: Önümüzdeki seçimde cumhurbaşkanı adayı olmak istiyorum. Kazanacağıma yürekten inanıyorum. İddialı söylüyorum: Kazanamazsam çekilirim.

Bu hazırlığı uzun vadede yapabilmem için CHP'nin genel başkanı olup partiyi de buna hazırlamam lazım. Beklentim bu.

"KILIÇDAROĞLU KOLTUKTA KALMAKTA ISRAR ETMEMELİ"

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığına aday olacaksa, devam etmelidir görevine. Olmayacaksa koltukta kalmakta ısrar etmesinin bir anlamı yok. Zaman kaybına gerek yok. Benim beklentim cumhurbaşkanı adayı olmak. Onun için parti bana bu görevi verirse kendimi de partiyi de buna hazırlarım."

YORUMLAR 55
  • cansın can 5 yıl önce Şikayet Et
    yalan konuşma izmir e aday olmak için anlaştın
    Cevapla
  • YENER 5 yıl önce Şikayet Et
    İnce sen verilen her koltuğa talip olursun ayak yapma şimdi... İstemem yan cebime koy kabilinden seninkini. Kılıçdaroğlu A genel başkan seçilemeyince dediklerin hala kulaklarımız çınlıyor. C başkanı adayı yapınca aynı adama methiyeler düzdün!!!! Senin duruşun bu işte sn ince.. Komik oluyorsun hemde çooook
    Cevapla
  • Uzman 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık CHP miadını doldurmak üzeredir.sahneden çekilme vakti gelmiştir.yok olup gitmeye mahkumdur. Kemal'in ve Muharrem in derdi gemi batarken ganimetlerden yararlanmak istemeleridir bunlarda bal gibi biliyorlar artık bütün seçimlerden düşük oylar alacağını...sadece genel başkan olmak dertleri CHP dağılırken varlıkların üzerine oturmak...
    Cevapla
  • Yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce büyükşehir belediye bşk lığı sonra şişli sonra eve
    Cevapla
  • Doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğana rica ediyorum 23 nisanda bir saatliğine koltuğu muharrem e bıraksın adamın gözü açık gidecek sonra
    Cevapla
  • AYH 5 yıl önce Şikayet Et
    sen ne diyorsun koc, devlet bunlara 1 dakika bile güvenilip verilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı