Erdoğan kongrede meydan okudu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 6. Olağan Kongresi'nde önemli mesajlar verdi. Partililer salonda yerlerini alırken, 9 partiden temsilciler ile yabancı devlet adamları da kongreye katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçerli oyların tamamını alarak, 1380 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanlığına seçildi.

GİRİŞ 18.08.2018 12:53 GÜNCELLEME 18.08.2018 16:53
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi başladı. Kongre dolayısıyla binlerce partili, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu önünde toplandı. Ak Parti 6'ncı Olağan Büyük Kongresi'nin gerçekleşeceği Ankara Arena Spor Salonu çevresinde polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Spor salonuna çıkan yollar araç trafiğine kapatıldı.Türkiye'nin farklı noktalarından gelen binlerce Ak Partili, güvenlik noktalarından geçerek salona giriş yaptı. Dışarıda kalan binlerce kişi ise kongreyi salon dışında takip etmek için beklemeye başladı.

AK Parti'nin merakla beklenen 6. Olağan Kongresi bugün Ankara'da Başkan Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştiriliyor. Başkan Erdoğan, kongrede vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçerli oyların tamamını alarak, 1380 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanlığına seçildi.

 

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Milletimize verdiğimiz sözü tutmanın bahtiyarlığıyla karşınızda bulunuyorum. AK Parti teşkilatında görev almış herkese şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'de teşkilatın faaliyetlerinde her seviyedeki kadrolarına hanımlara ve gençlere özel önem veren tek parti AK Parti'dir. AK Parti sizlerle bugünlere geldi. Nice 17 yıllara sizlerle ulaştıracağız.

AK Parti kağıt üzerinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulmuş bir partidir. Kağıt üzerinde 60 kurucu üyeyle kurulmuş bir partidir. AK Parti'nin asıl kurucu milletimizin bizatihi kendisidir. AK Parti'nin en olduğunu anlayabilmek için önce medeniyetimize ve tarihimize vakıf olabilmek gerekir. AK Parti başlangıçtır. AK Parti hicrettir.

BİZİ DOLARLA TEHDİT ETMEYE KALKIYORLAR

Birileri bizi güya ekonomi, yaptırım, kur, döviz, faiz, enflasyonla tehdit ediyor. Onlara diyoruz ki oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Biliyoruz ki iman varsa, imkan da vardır. Milletimiz bugüne kadar nice ihanetleri, nice tuzakları hep imanıyla boğmuştur. Kısa çöpün uzun çöpten hakkını bir gün mutlaka alacağına inandık, inanmayı sürdüreceğiz. Dünyayı sömürerek kendilerine refah düzeni kuranlara boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Hem cesareti hem aklı olan bu milletin karşısında duracak hiçbir fani güç tanımıyoruz. Hiç kimse bu milletle, bu ülkeyle oynamaya kalkmasın. 'Ya olacağız, ya öleceğiz' diyerek hedeflerimize doğru yürüyen bir milletiz. 

ABD'YE GÖNDERME

Hayatlarını ve geleceklerini kurtarmak isteyen masum insanlara çelme takanlardan olmayacağız. Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüken ama stratejik hedef haline getirenlere teslim olmayacağız. 

"BİZİ PARÇALAYAMAYACAKSINIZ..."

Bir kez daha haykırıyoruz; başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, devletimizi yıkamayacaksınız, Türkiye'nin yükselişini durduramayacaksınız, hedeflerimize ulaşmamıza engel olamayacaksınız. Çünkü biz Türkiye'yiz, çünkü biz Türk milletiyiz, çünkü biz Müslümanız, çünkü biz insanlığın ortak sesi ve vicdanıyız."

OPERASYONLAR GENİŞLEYECEK

Türkiye'nin sınır güvenliğinin sınır ötesinden başladığı inancıyla yürüttüğümüz operasyonları genişleterek devam ettireceğiz. Suriye ve Irak'tan ülkemize yönelen tehditleri ne pahasına olursa olsun kaynağında kurutmakta kararlıyız.

ERDOĞAN TEKRAR ADAY GÖSTERİLDİ

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığına yeniden aday gösterildi.  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 6. Olağan Büyük Kongresinde oyunu kullandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşekkür konuşmasını yapıp kongrenin yapıldığı spor salonundan ayrıldı.

ERDOĞAN YENİDEN GENELBAŞKAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçerli oyların tamamını alarak, 1380 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanlığına seçildi.

YORUMLAR 57
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis sen tramp ın seviyesine inme..., Adalet bakanımız papazı halleder, maliye bakanımız doları halleder, Trump ve ekibi dolarla kumar oynamaya devam etsin. Kumarın kazanının olmadığı kesin.......Biz icraatlarımıza bakalım.
    Cevapla
  • ALPARSLAN 1071 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey bizans hele bak ALPARSLAN in torunlari ALLAH in izniyle nasil dimdik ayakta bize birsey islemez inanmis TURK evladini biz baskan sectik egilmek buzulmek dugme iliklemek yok artik onlar geride kaldi simdi bunlari size yaptiriyoruz yaptirma devam edecegiz insaallah.
    Cevapla
  • Mg1907 5 yıl önce Şikayet Et
    Hedef Turan, hedef guclu Turkiye, hedef islam. Yolumuz acik olsun. Er ya da gec hedefe ulasacagiz. Seninleyiz Başkanım. Allah kilicini keskin yolunu acik etsin. Amin
    Cevapla
  • angaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi BismillaH
    Cevapla
  • Sabri S. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya olacağız ya da öleceğiz.
    Cevapla
  • kon 5 yıl önce Şikayet Et
    seni tutanmı var bilim ilim irfandan yoksun .insanlar cok memlekete.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak