Ömer Çelik'ten trafik uyarısı

Bayram namazı sonrası konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik trafiğe çıkan vatandaşları uyararak, " Trafik kurallarına uyma konusunda vatandaşlarımızın hassasiyetini rica ediyoruz. Bayram hiçbirimiz için acı getirmesin " dedi.

Ömer Çelik'ten trafik uyarısı
Ömer Çelik'ten trafik uyarısı
GİRİŞ 21.08.2018 08:44 GÜNCELLEME 21.08.2018 08:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kurban Bayramı namazını Sabancı Merkez Camisi'nde kıldı. Çelik, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile geldiği camide, bayram namazı kılıp vaaz ile hutbeyi dinledi.     

Namazın ardından camiden ayrılırken gazetecilere açıklamada bulunan Çelik, tüm Adanalıların bayramını kutladı. Çelik, "Hep beraber daha çok kaynaşacağız daha çok bayramlaşacağız daha çok kucaklaşacağız. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız tüm sıkıntılara, saldırılara rağmen birlik ve beraberliğimizi nasıl koruduğumuzu bir kere daha gösterdik. Zor zamanlarda nasıl kaynaştığımızı, millet olmanın ruh köküne sahip olduğumuzu bir kere daha gösterdik" dedi.     

VATANDAŞA TRAFİK UYARISI

 

 

Bayram dolayısıyla trafiğin yoğun olduğunu ve çok sayıda kaza meydana geldiğini anımsatan Çelik, "Bize acı veren üzüntü veren hadiseler oluyor. Trafik kurallarına uyma konusunda vatandaşlarımızın hassasiyetini rica ediyoruz. Bayram hiçbirimiz için acı getirmesin üzüntü getirmesin herkes sevdikleriyle güzel bir bayram geçirsin diyoruz." dedi.     

YORUMLAR 1
  • Oyle malesef 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayirli bayramlar guzel ulkemin guzel insanlari Allah hayirlara vesile eylesin huzurlu mutlu ferah duzeyi yuksek bir turkiye diliyorum ulkemin dort bir kosesindeki her insanimiza selamlar sevgiler lutfen kurban derilerinizi devletimizin belirledigi yerlere verin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!