Soylu: Bu kandırmacanın son bulmasını istedik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Cumartesi Anneleri'ne yapılan müdahale hakkında yaptığı açıklamada “700. gösterilerini yapmak istediler, izin vermedik çünkü artık bu istismarın ve kandırmacanın son bulmasını istedik" ifadelerine yer verdi.

GİRİŞ 27.08.2018 11:00 GÜNCELLEME 27.08.2018 11:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Cumartesi Anneleri'ne yapılan müdahaleyle ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu konuyla ilgili “700. gösterilerini yapmak istediler, izin vermedik çünkü artık bu istismarın ve kandırmacanın son bulmasını istedik" dedi.

Bakan Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

"700. gösterilerini yapmak istediler,  izin vermedik çünkü artık bu istismarın ve kandırmacanın son bulmasını istedik. Anneliğin terör örgütünce istismar edilmesine, teröre kılıf yapılmasına göz mü yumsaydık? Bugün terör örgütleri, bu odaklar eliyle  bir başka istismar alanı peşinde koşuyorlar, anne istismarı. Yapılmak istenen  çok açıktır. Annelik kavramı üzerinden bir mağduriyet oluşturup, hem teröre bir mağduriyet maskesi giydirmeye çalışıyorlar, hem de toplumu ayrıştırmaya çalışıyorlar.

Galatasaray Meydanı'nın, terör örgütlerinin  sözde ortak meşruiyet alanı haline getirilmesine müsaade etmeyiz. Bu millet  yüz yıl önce bunların ağababalarına bu ülkeyi teslim etmemişti, bugün  onların paçozlarına da teslim etmez, bunu herkes böyle bilsin."

YORUMLAR 8
  • avcı 5 yıl önce Şikayet Et
    ne rezil bir uydurmaca "Cumartesi Anneleri"... bu ülkede bedavadan yaşayıp üstüne bir de mağdur edebiyatı yapmalarına sinir oluyorum... Bir gün olsun Şehit Anneleri bir şey talep etmiş mi... insan olun insan edebinizle oturun... edepsizler...
    Cevapla
  • halis 5 yıl önce Şikayet Et
    arkandayız başkan
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık bu illegal sol örgütlerin Türkiye de oluşturmaya çalıştığı kirli imaj oyunlarına son verilmeli. Bıktık bu terör destekçisi tiplerden.
    Cevapla
  • baba 5 yıl önce Şikayet Et
    senin allahına kurban
    Cevapla
  • Fff 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal be acımayın bunlara terör sevicilere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!