AK Parti'den af açıklaması!

AK Parti MYK toplantısı sona erdi . Toplantı sonrası AK Parti sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Çelik, bir gazetecinin sorusu üzerine, AK Parti'nin gündeminde af düzenlemesi olmadığını belirterek 'konuyla ilgili pozisyonumuzda bir değişme yok' dedi.

GİRİŞ 29.08.2018 18:16 GÜNCELLEME 29.08.2018 19:29
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklamalarından satırbaşları:

YEREL SEÇİMLERDE İTTİFAK OLACAK MI?

Yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı, güçlü bir şekilde gündemimize almış bulunuyoruz. Yerel seçimde 'böyle bir şey olur olmaz' gibisinden şu anda bir değerlendirmemiz yok. Daha onlara vakit var.

 

GÜNDEMİMİZDE AF DÜZENLEMESİ YOK

Daha önce açıkladığımız pozisyonumuz neyse, o pozisyonumuzu koruyoruz. Af konusu bizim gündemimizde yok.

CUMARTESİ ANNELERİ KONUSU

Berfo Annenin acısı, diğer annelerin acıları, evlatlarıyla ilgili duyduğu hasret başımızın üzerindedir. Bu acıya, hürmetimiz çok büyüktür ve boynumuz kıldan incedir. Kapılarımız, her zaman kendilerine açıktır.

Ama 2010'dan sonra buranın giderek bir terör propagandasının zemini haline gelmesi, annelerin acısı üzerinden belli grupların burayı bir terör propaganda merkezine dönüştürmesi karşısında ortaya çıkan tedbirleri almak zorunlu olmuştur.

HOLLANDA'DAKİ SKANDAL KARİKATÜR YARIŞMASI

Bu derece hoyrat ve acımasız bir saldırının bu derece provakatif saldırının bu şekilde değerlendirilmesi, bu ırkçı kafaların, faşist kafaların Avrupa'da daha çok yer bulmasına, siyasette bu derece ikinci parti durumuna gelmelerine ya da koalisyon ortağı haline gelmelerine yol açıyor. Şunu unutmasınlar Avrupa'nın DAEŞ'i bu aşırı sağdır.

YORUMLAR 57
  • sinan ay 5 yıl önce Şikayet Et
    kimin yerine kimi affeceksiniz benim malımı çalmış yada beni yaralamış bana zarar vermiş siz benim yerime nasıl affedeceksiniz hakkımı haram zıkkım ederim mhp affetmek istiyorsa birilerini kendisine zarar verdirsin sonra onları affetsin
    Cevapla
  • baba zorda 5 yıl önce Şikayet Et
    işkembeden konuşuyor bir çoğu cezaevlerinde ki durumdan haberi yok, 8 kişilik koğuşlarda 22-23 kişi kalıyor ve ortam bazılarının yazdığı gibi hiçte ferah değil. mahkûmların bir çoğu ağır ilaçlar kullanıyor ve biz bu insanları kaybediyoruz. eşiyle küçük yaşta evlenmekten yatanı da var mafya babasını öldürende, teheccüt namazını kaçırmayan da var yüzlerce kuran öğrenende. herşey dışarıdan göründüğü gibi değil. ince bir hesap yapılmalı ve af çıkmalı.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Af değil adalet istiyoruz, yaklaşık 10 yıldır yargılanıyorum hemde agır cezada suçum ne biliyormusunuz 2006 da muhasebecim bana seni üç ay bi şirkette sigortalı gösterimi demiş primimi ödemek koşuluyla, bizimde gençlik mi diyelim cahillikmi diyelim tamam dedim. İnanın suç olduğunu bilmiyordum. Yoksa suç olduğunu bilsem neden prim parasını ödeyerek kendimi zor durumda bırakayım. Mahkeme süreci devam ettiğinden işe giremiyor, bazı meslekleri yapamıyorum şimdi size soruyorum bu adaletmi?
    Cevapla
  • Adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Af hukuğa adalete güveni her zaman sarsıyor. Katilleri, Hırsızları, Gaspçıları, Torbacıları serbest bıraktırıp toplumun huzurunu kaçırmayalım.
    Cevapla
  • Damat 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi serbest ,seri katillerde serbest haklı olanlar namusunu canını korurken suça bulaşanlar onlara en çok ceza maalesef
    Cevapla
  • eyt li 5 yıl önce Şikayet Et
    af mhp nin seçim beyannamesinde var benim ilgi alanım değil ama mhp nin diğer vaadleri Eyt olayı akp bunuda suan gündemimizde yok derse o zaman ittifakın ne anlamı kaldı akp kendi vaadlerimizin arkasındayız diyor mhp nin vaadleri ne olacak oyu mhp ye verdik başkanlık bu şekilde geldi
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim ittifak yaptın diye partiler bir birinin her dediğini yapmak zorundamı Bahçeli biz kayıtsız şatsız destekliyoruz ittifakımız hep bu yöndedir demiştir. ne konuşuyon sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar