Rumlardan bu kareye dikkat çeken yorum!

Kıbrıs Rum yönetimi, geçen yıl başarısızlıkla sonuçlanan İsviçre’deki müzakerelerinin ardından 18 Eylül’de New York’ta yapılacak BM Genel Kurulu açılışında Türkiye ve Kıbrıslı Türklerle pazarlıklara kaldığı yerden devam etmeyi hedefliyor.

Rumlardan bu kareye dikkat çeken yorum!
Rumlardan bu kareye dikkat çeken yorum!
GİRİŞ 02.09.2018 08:29 GÜNCELLEME 02.09.2018 08:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rum kaynaklara göre, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ve Nikos Anastasiadis’le BM açılışında, ‘3’lü Kıbrıs toplantısı’ yapacak. Rum medyası, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun hafta sonu Viyana’daki AB toplantısında Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristoludis ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kociyas ile ayak üstü bir araya geldiği anlara ait fotoğrafı “buzlar eridi” yorumuyla paylaştı. Rum gazeteleri, bakanların Kıbrıs müzakerelerini ele aldıklarını ve görüşmenin dostane bir atmosferde gerçekleştiğini öne sürdü. Bu arada, KKTC Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile durum değerlendirmesi yapmak üzere Pazartesi günü Ankara’ya gidecek. Görüşmede, Türkiye’nin doğu Akdeniz’de yapmayı planladığı sondaj çalışmalarının önemli bir yer tutması bekleniyor.

YORUMLAR 3
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman her yerde hazır olmalıyız allahın izniyle Türkiye yı kıskananlar çok bu ülkemiz çok şükür bizimdir hep bizim kalır allahın izniyle içerdeki dışardaki düşmanlara Rabbim fırsat vermesin amin
    Cevapla
  • Gelecek 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu rumlar ne zamanki anlaşmalar yoluna girer. Bakmışsın anlaşmayı hemen bozar. Sonra yeniden başlar. Sahi bu rumlara tekrar anlaşmaya dön diye tavizlermi veriliyor. Girt adası böyle elimizde çıktı. Adım adım girit adasını kaybettik. Şimdi kıbrısta neler oluyor. Sürekki rumlar badanaj anlaşmalar yapmaya çalışıyor. Bir ileri bir geri. İstediğini alınca bir ileri adımmı atıyor. Sonra tekrar badanaj. Rumlar ne zaman anlaşmayı bozarsa. İsteğimiz daha fazla olmalıdır. Ancak anlaşma öyle sağlanır. Taviz asla yok.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    halen ne görüşmesi kıbrısın acilen elden geçirilmesi lazım orada bir türk düşmanı yığılması var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak