AK Parti'de parti dışı aday sürprizi

Yerel seçim çalışmalarına hız veren AK Parti'de aday belirleme süreci bugün başlıyor. Aday belirlerken vatandaşların, teşkilatların görüşleri alınacak. Daha önce anketlerle belirlenen sonuçlar bir kez de yerinde gözlemlenecek. Parti dışından adaylara da teklif götürülecek.

AK Parti'de parti dışı aday sürprizi
AK Parti'de parti dışı aday sürprizi
GİRİŞ 03.09.2018 09:35 GÜNCELLEME 03.09.2018 09:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yerel seçimler için aday belirleme sürecine giren AK Parti'de aday belirlerken vatandaşların görüşleri alınacak.

Sabah gazetesinden Eda Işık'ın haberine göre daha önce anketlerle belirlenen sonuçlar bir kez de yerinde gözlemlenecek. Parti dışından adaylara da teklif götürülecek. Aday belirlemede ikinci önemli kriter teşkilatlar olacak.

Teşkilatlarda kurulacak sandıklarla belediye başkan adaylarına yönelik temayül yoklaması yapılacak. Anketlerle belirlenen sonuçlar o ilin milletvekilleri ve genel merkezdeki yöneticilerden oluşturulacak olan heyetle yerinde gözlemlenecek. Ekim ayında adaylar netleşmeye başlayacak.

YORUMLAR 4
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'e Gökçek'i isteriz.
    Cevapla
  • hknX 5 yıl önce Şikayet Et
    Adana ya lazım ondan başkası da Adanayı dünya şehri yapamaz.
    Cevapla
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    burdan yazıyorum mutlaka okur ak partiden yüksek kademeden birisi. il ve ilçe başkanları genel merkezi kandırıyor. il başkanının arkadaşı halk tarafından istenmese de yukarıya anketlerde o çıktı deniliyor nasıl olsa alır mantığı ile.. kusura bakmayın ben bir ak partili olarak beğenmediğim adam aday olursa oy vermeyeceğim.(beğenmekten kastım her adayı tanıyamam ya.. aday eğer ticaret ile uğraşıyorsa oy vermem o kişiye bu benim kriterim.)
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    reis her şehire kimsenin tanımadığı 2 kişi gönder nabız yoklasın ama o şehirde onları kimse tanımasın özellikle o şehrin velileri ile il başkanları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor