Bakan Varank'tan başkana anında uyarı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin paylaşımındaki hatayı fark eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Yaşar Başkanım, burası olmamış galiba?" diyerek uyardı.

Bakan Varank'tan başkana anında uyarı
Bakan Varank'tan başkana anında uyarı
GİRİŞ 04.09.2018 13:11 GÜNCELLEME 04.09.2018 13:11
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşıma Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, cevap verdi: Yaşar Başkanım, burası olmamış galiba?

ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Atatürk Caddesi'ndeki trafik ve yaya yolu çalışmalarını yerinde takip etti. Kontrollerini gerçekleştiren Bahçeci, denetimi sırasında çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

BAKAN FARK EDİP ANINDA UYARDI

Herkesin gözünden kaçan bir ayrıntıyı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank es geçmedi. Kaldırım taşlarının dizilişinde hata olduğunu fark eden Varank, Bahçeci'yi "Yaşar Başkanım, burası olmamış galiba?" diyerek uyardı.

"HİÇBİR ŞEY GÖZÜNÜZDEN KAÇMIYOR"

Bahçeci de Varank'ın paylaşımına, "Sayın Bakanım araba çarpmış, dün yaptırdım orayı. Hiçbir şey gözünüzden kaçmıyor maşallah efendim" yanıtını verdi.

YORUMLAR 35
  • trk 5 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler her yıl yol kaldırım yeniliyor.Alt yapı bitmeden yapılan yollar aynı yıl içinde onlarca defa kazılıyor.Tasarruf tasarruf deniliyor.Sadece bir organizasyon işi yol kaldırım yapılmadan PTT si Doğalgazı , Elektriği, Kanalizasyonu artık kimin sorumluluğunda ise toplansınlar hep birlikte işlerini bitirsinler ondan sonra yol kaldırım yapılsın..
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    atılımlar devam ediyor her ne kadar böyle eksiklikler olsa da anında çözüm bulunabiliyor başkanlık sisteminin ne kadar doğru bir sistem olduğunun göstergesi anında müdahale yapılıyor dünya bizi kıskanıyor
    Cevapla
  • ŞEHZADE. 5 yıl önce Şikayet Et
    Dün yaptırdında adam gibi yaptırsaydın baştan savma acele iş yaptırılmaz.Bakan gelsin önemli değil kaza olduğunu yine söyleyebilirdin.İşi adam gibi yapacaksın.
    Cevapla
  • Dede 5 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma haberi hiç anlamamışsın.
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Su hale bak bu almanlar Basta Baskanimiza hakaret eder sonra da Turk milleti ile alay eder.Turkiyede yerli Traktorun koku tukenmis sanki.Biraz milli olun da Turkiyenin parasi Turkiyede kalsin.Uc bes ada
    Cevapla
  • Kazım 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimse de sormuyor..! Kaldırımla yol arasına o bölüm neden konuluyor? Yol aşırı derecede daralıyor. Görünüşe göre insan trafiği fazla değil o bölgede...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!