Erdoğan'ın ittifak çağrısına Bahçeli'den cevap!

Devlet Bahçeli, yerel seçimde ittifaka kapı aralayan çıkışına ilişkin olarak "İstanbul, Ankara ve İzmir şer ittifakına geçerse, sistem tartışmaya açılır." dedi

Erdoğan'ın ittifak çağrısına Bahçeli'den cevap!
Erdoğan'ın ittifak çağrısına Bahçeli'den cevap!
GİRİŞ 05.09.2018 10:30 GÜNCELLEME 05.09.2018 10:31
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde MHP ile ittifak iddialarına noktayı koymuş ve "Doğrusu Sayın Bahçeli’nin bu konudaki yaklaşımı tam nedir bilemiyorum. Biz böyle bir noktada bu işe olumlu yaklaşabiliriz" demişti.

Erdoğan'ın açıklamasına MHP cephesinden cevap MHP Lideri Devlet Bahçeli'den geldi. Önder Yılmaz'ın Milliyet'teki haberine göre Bahçeli şöyle konuştu:

"Ülkenin geleceğine yönelik hassasiyetlerimizi pazarlık konusu yapmayız. İstanbul, Ankara ve İzmir'in şer ittifakının eline geçmesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tartışmaya açabilir. Kayyum yönetimindeki belediyelerin de PKK'nın siyasi uzantılarında kalması uluslararası arenada sıkıntılı bir mesaj ve görüntü oluşturur." 

"SEÇİM ZAMANINDA YAPILMALI"

Bu konuda AK Parti'nin tutumunun belirleyici olacağını vurgulayan Bahçeli, ekonomik krize rağmen seçimin zamanında yapılması gerektiğini kaydetti.

YORUMLAR 39
  • ah,balkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan bahçeli af konusunda da anlaşmalıdır toplumun beklentisi bu
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Butukşehirlere Akparti MHP ortak aday çıkartsınlar...
    Cevapla
  • Fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti mhp ittifakı memlekete büyük fayda sağlar. Yerel seçimlerde bütün buyuksehirlerin alınması gerekir.
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli mahküm affında ısrar ediyorsa elbet bir bildiği vardır---sanırım bilhassa 2005 den beri hakim ve savcıların arasına Fötö cüler sızdı,ve bu Föte ye bağlı hakim ve savcılar hükümeti karalamak,Türkiye yi bir suç ülkesi olarak göstermek için delilsiz,şahitsiz önlerine çıkana verebildikleri en yüksek cezayı verdiler. ve bu yüzden her suçtan suçsuz yere içerde yatanlar çoğunlukta.
    Cevapla
  • esnaf 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli ülkemizin menfaatine ne gerekiyorsa altına imzanızı atın hainleri sevindirmeyelim reisimizin yanında ol reisimiz yanlış yapmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!