Destici'den 'İttifak' açıklaması

Yerel seçim öncesi ittifak açıklamaları peş peşe gelirken bir açıklama da Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'den geldi.

Destici'den 'İttifak' açıklaması
Destici'den 'İttifak' açıklaması
GİRİŞ 06.09.2018 12:18 GÜNCELLEME 06.09.2018 12:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

BBP Genel Başkanı Destici, Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Balıkesir Üniversitesi ve Türk Ocakları Balıkesir Şubesi tarafından düzenlenen 'Uluslararası Türk Kültürü ve Medeniyeti Kongresi'ne katıldı.

Destici burada yaptığı konuşmada 2019 yılında yapılacak yerel seçimlere de değinerek, seçim hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Balıkesir'e İl Divan Toplantısı'nda yerel seçim konusunu görüşmek için geldiklerini dile getiren Destici, şunları söyledi:

"Büyük Birlik Partisi´nin önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. İnşallah BBP olarak önümüzdeki yerel seçimlere Balıkesir ve diğer illerimizde kendi adımız ve kendi amblemi ile katılacağız. Biz cumhur ittifakının sadece 24 Haziran seçimlerine yönelik bir ittifak olmadığını, devletin bekasını, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklalini ve istikbalini önceleyerek yapıldığını, dolayısıyla devletin üzerinde ülkeye ve millete yönelik tehditler ortadayken elbette ki bu ittifakın süreceğini, bu ittifakın sürdürülmesi konusundaki kararlılığımızı da ortaya koyduk. Ama onun şekli nasıl olur, ne zaman konuşulur bütün bunlarla ilgili şu anda atılmış, konuşulmuş somut bir adım yok. Hem AK Parti´den hem MHP´den hem de bizden bu yönde resmi olmasa bile bir gönül ittifakı şeklinde bunun gerçekleşmesi yönünde olumlu açıklamalar gelmektedir. Bu da Türkiye ve Türk milletinin hayrına olacaktır, diye düşünüyorum. Ama biz şu anada BBP olarak bütün bunları kenara bırakarak, bütün il ve ilçelerimizde yerel seçimlerin yapılacağı her noktada kendi adaylarımızla katılacakmış gibi hazırlanıyoruz. Bu hazırlıklarımızı da birkaç ay içinde tamamlayarak ondan sonrada adaylarımızla birlikte sahaya da inmiş olacağız."

YORUMLAR 5
  • Almancı 5 yıl önce Şikayet Et
    Terör yandaşları birleşiyorsa, muhafazakar kesim mutlaka birleşmelidir!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    helal sana mustafa bey
    Cevapla
  • Karadenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    nekadar oyunuz var merak ediyorum
    Cevapla
  • ALPARSLAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar varsa. Karınca misali kendi tarafını belli etmiştir Sayın Destici
    Cevapla
  • Başkentli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti MHP ve BBP ittifakı devam etmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi