Şenocak: İstanbul'da yapacak çok işimiz var

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “30 Mart akşamında çok daha fazla AK Partili belediye ile İstanbul’u yöneteceğiz” dedi.

Şenocak: İstanbul'da yapacak çok işimiz var
Şenocak: İstanbul'da yapacak çok işimiz var
GİRİŞ 06.09.2018 14:47 GÜNCELLEME 06.09.2018 14:47

İl Başkanı Şenocak, göreve başlamasıyla birlikte bir araya gelme talebinde bulunan  vatandaşları İl Başkanlığında ağırladı. Yoğun kongre ve seçim sürecinin ardından toplu olarak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen programa STK temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler ile çeşitli sektörlerden yaklaşık 400 kişi katıldı.

Şehit aileleri, gaziler ve AK Parti’ye gönül vermiş vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Şenocak, 24 Haziran seçimlerinde yüzde 52,6 oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Başkan’ı seçen vatandaşlara teşekkür etti.

DİPDİRİ BİR TEŞKİLATLA ÇALIŞMALARA KATILACAĞIZ

Programda yaptığı konuşmada şubat ayından itibaren çok hızlı bir dönemin başlatıldığını belirten AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak, ilçelerde yapılan değişimler, ilçe kongreleri, aday belirleme dönemi, ilk kongresi, İstanbul mitingleri, yeniden yapılanma ve manifesto süreciyle birlikte yoğun çalışma yaşandığını ifade etti.

Şenocak, “Tüm teşkilat mensubu kardeşlerimizle bu yoğun süreçte zamanı verimli kullanmak adına ciddi gayret sarf ettik. Bizim İstanbul’da yapacağımız çok işimiz var. Gece gündüz demeden daha fazla gayret edecek dipdiri bir teşkilatla sahadaki çalışmalara katılacağız. Ramazanın bereketiyle beraber 24 Haziran seçimlerinde teşkilatımızdaki tüm kardeşlerimizle sahurlara kadar gayretli bir şekilde çalışmalarımıza devam ettik. Hamdolsun bu ülkenin yarınlarına daha iyi hizmet edebilmek adına yıllardır hayalini kurduğumuz yeni sistemde sizlerin desteğiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seçilmiş ilk Başkan yaptık” ifadelerini kullandı.

VERDİĞİ HER SÖZÜ YERİNE GETİREN BİR LİDERİMİZ VAR

AK Parti’nin 17 yıl boyunca Türkiye’de yaptığı hizmetlerin yeni dönemde de yapılacak başarılı hizmetlerin işareti olduğunu vurgulayan İl Başkanı Şenocak, şöyle devam etti: “Seçim arifesinde verdiğimiz vaatler ve yapılacak çalışmalarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 100 günlük program içerisinde yapılmaya başlandı. Geçmişten bugüne son 17 yıla dair bir değerlendirme yapacak olursak, bu ülke adına gecesini gündüzüne katarak verdiği her sözü yerine getiren bir liderimiz var. AK Parti hükümetlerinin bugüne kadar vermiş olduğu bütün sözleri yerine getirmeleri bundan sonraki süreçte de vaat edilen hizmetlerinin teminatıdır. Yeni dönemde 17 yıl boyunca yapılan hizmetler artarak devam edecektir.”

 

 

30 MART’TA DAHA FAZLA AK PARTİLİ BELEDİYE

Şenocak, yerel yönetimin AK Partili belediyelerin yönetimsel anlamda en fazla başarılı olduğu alan olduğunu belirterek, şunları aktardı: “Mart 2019 yerel seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Yapılacak olan yerel seçimlerde üzerimize düşen vazifeyi geçmişte olduğu gibi bu dönemde de tam destekle yerine getireceğiz. Biz nerede hizmet yaptıysak, nerede vazifeleri üzerimize aldıysak en iyisini yapmak için mücadele verdik. AK Partili belediyelerin yönettiği yerlere bakın bir de muhalefetin yönettiği belediyelere bakın. AK Partili belediyelerin yönetimi her zaman ön plana çıkmıştır. Bundan sonraki süreçte de çıtaları daha da yükseğe çıkararak 25 ilçe belediyesi ile yönettiğimiz İstanbul’da 30 Mart akşamında çok daha fazla AK Partili belediye ile İstanbul’u yöneteceğiz.”

Şenocak, misafirlere AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destek ve katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür etti. Salona girişinde bütün konuklarla tek tek tokalaşarak “Hoşgeldiniz” diyen Başkan Şenocak, toplantı sonrasında da bütün konukları kapıda uğurladı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!