İngiltere: Erdoğan'a kesinlikle katılıyoruz

İngiltere'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Karen Pierce, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Wall Street Journal gazetesinde İdlib ile ilgili kaleme aldığı makaleye atıfta bulunarak 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kesinlikle katılıyoruz.' dedi.

İngiltere: Erdoğan'a kesinlikle katılıyoruz
İngiltere: Erdoğan'a kesinlikle katılıyoruz
GİRİŞ 11.09.2018 22:55 GÜNCELLEME 11.09.2018 23:41
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Rusya'nın talebi üzerine  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin  ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Tahran'da yaptığı zirvenin sonuçlarını ve  İdlib'deki gelişmeleri görüşmek üzere toplandı.

Konseyde konuşan Pierce, ''Esed rejimi ve Rusya'nın İdlib'e saldırması  ya da Türkiye'nin teröristleri ayırt edip onlarla mücadele etmesi arasında bir  tercih yapmamız gerek. Türkiye'nin İdlib için bir planı var, muhalifler  teröristlerle mücadele ederken rejim onlara saldırmayacak. Konseyin bunu  konuşuyor olması gerek.'' diye konuştu.

 

 

ERDOĞAN'A KESİNLİKLE KATILIYORUZ

Karen Pierce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Wall Street Journal gazetesinde  İdlib ile ilgili kaleme aldığı makaleye atıfta bulunarak ''Cumhurbaşkanı  Erdoğan'a kesinlikle katılıyoruz.'' ifadesini kullandı.

YORUMLAR 22
  • milletin ferdi 5 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere katılıyorsa Türkiye’nin yapmak istediğinin tam tersini yapalım diyen sığ düşüncelilere: Türkiye’nin dediğinin tersini yapmak Rusya ve Esed rejiminin Müslüman katliamı yapmasına destek olmaktır. İngiltere elbette Müslümanları düşündüğünden değil, fakat İdlib’in tamamen Rusya’nın kontrolüne ve İran etkisine girmemesi için Erdoğan’a katılıyoruz der. Fakat bu durum Türkiye’nin yaptığının tam tersini yapmasını mı gerektirir? Bunlar bu istekleriyle Müslümanların katledilmesine olarak destek olma duruma düşüyorlar fakat farkında değiller. Boşuna Akıllı düşman aptal dosttan yeğdir, dememişler…
    Cevapla
  • Hmm 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kötü, gâvur bize katiliyorsa bu iyi bir şey değil.
    Cevapla
  • muhyettin miraç 5 yıl önce Şikayet Et
    ayı dan post müşrik ten dost olmaz dikkat etmek lazım
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere TÜRKİYE için menfi yönde açıklama yapıyorsa mutlaka bir menfaati vardır. Rehavete kapılmamak lazım.İNGİLİZ SİYASETİ .İngilizlerin oyununa gelmemek lazım
    Cevapla
  • İron 5 yıl önce Şikayet Et
    evet onlar da bıktı yahudi oyunlarından. menfaati bu olmasın?!!
    Cevapla
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Lafta katılıyorsan icraatta da katıl.
    Cevapla
  • cemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanar döner Enperyalistler.
    Cevapla
  • hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanin uyaniklari Igilizler Araplari Osmanliya karsi ayaklandiran Osmanliyi Araplarla bir olup arkada vuran Ingilizler, Ortadogu haritasini cizen Igilizler Dünyayi sömüren Ingilizler!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!