Erdoğan'dan 200 gün talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine ile yaptığı toplantıda birinci ve ikinci 100 günlük eylem planları çerçevesinde halkın taleplerinin karşılanmasının talimatını verdiği öğrenildi.

Erdoğan'dan 200 gün talimatı
Erdoğan'dan 200 gün talimatı
GİRİŞ 13.09.2018 07:44 GÜNCELLEME 13.09.2018 07:46
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında birinci ve ikinci 100 günlük eylem planı detaylarıyla ele alındı.

"HALKIN TALEPLERİNİ KARŞILAYIN"

 

 

Erdoğan, özellikle millet bahçeleri, enerji alanında atılacak adımlar ve savunma projelerinin zamanında bitirilmesi için bazı bakanlara talimat verdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Bakanlardan yerel seçimler öncesinde halkın taleplerine kayıtsız kalmamalarını ve halka dokunan projelere ağırlık verilmesini isteyen Erdoğan, projeleri yakından takip ettiğini de vurguladı.

Erdoğan’ın tüm bakanların katılımıyla kasım ayında açıklayacağı eylem planında, ekonomiye yönelik atılacak adımların ve yerel seçimlere dönük kısa vadede hayata geçirilecek icraatların ağırlıklı olarak yer alacağı belirtiliyor.

YORUMLAR 35
  • Yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    Kışın halk millet bahçesini ne yapsın . Ki zaten başkan açıkladı henüz başlamayan ya da %50 nin altında tamamlanmayan projeler iptal dedi . Vergileri düşürün halki düşünüyorsanız. Kişiye özel devlet bankalarından atıyorum 40 bine kadar düşük faizli veya faizsiz kredi verin . Tarım arazilerini artırın hayvancılığa para akıtın. Peynir et süt fiyatları ekmek yumurta fiyatları almış başını gidiyor sayın başkanım . Temel ihtiyaçlara el atın . Yerel secimde ciddi oy kaybına yol açacak şuan ki durum . Görüntü bunu gösteriyor...
    Cevapla
  • zam 5 yıl önce Şikayet Et
    herşeye zam yaptılar reis sokak fokur fokur kaynıyor
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    3600 ek gösterge seçim beyannamesindeydi sayın başkanım.
    Cevapla
  • ayhan açıkgöz 5 yıl önce Şikayet Et
    doru karar
    Cevapla
  • Tr-tr 5 yıl önce Şikayet Et
    Konut faiz oranlarının tekrar 0.98 lere çekilmesi piyasaya can suyu olabilir. Medya bu konuyu özenle gündeme almalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki