Başkan Erdoğan'dan Kerbela mesajı

Başkan Erdoğan, yayımladığı mesajda '10 Muharrem 61 tarihinde vuku bulan Kerbela hadisesi ve orada yaşanan katliam, üzerinden geçen 1379 yıla rağmen yüreklerimizi yakmayı sürdürüyor' ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'dan Kerbela mesajı
Başkan Erdoğan'dan Kerbela mesajı
GİRİŞ 20.09.2018 18:32 GÜNCELLEME 20.09.2018 20:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Resmi Twitter hesabından paylaştığı mesajlarında Başkan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

10 Muharrem 61 tarihinde vuku bulan Kerbela hadisesi ve orada yaşanan katliam, üzerinden geçen 1379 yıla rağmen yüreklerimizi yakmayı sürdürüyor.

 

 

Peygamber Efendimizin (S.A.V.) torunu Hazreti Hüseyin'in (R.A.) de şehid edildiği Kerbela olayı, Müslümanlara tefrika ve husumet değil, muhabbet ve birliğin lazım olduğu gerçeğini her yıl bizlere bir kez daha hatırlatıyor.

Cenab-ı Allah'tan gönüllerimizi Kerbela çölü olmaktan korumasını, İslam alemini birliğe, beraberliğe, uhuvvete ve kardeşliğe sevk etmesini niyaz ediyorum.

Hazreti Hüseyin (R.A.) ile Ehl-i Beyt'in tüm mensuplarını rahmetle yad ediyor, tutulan Muharrem oruçlarının ve ifa edilen ibadetlerin Hakk katında kabul olmasını diliyorum.

YORUMLAR 2
  • Leyla 5 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan, imam Ali babaları, Muhammed’dir dedeleri, Fatıma’dır anaları , imam Hüseyin’i vurdular, kolun kanadını kırdılar, al kanlara boyadılar, Kerbela’da Kerbela’da . Allaha emanet ederim.
    Cevapla
  • Kevin Kevin 5 yıl önce Şikayet Et
    Sağol başkanım, Allah dirliğimizi birliğimizi bozmasın,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı