Erdoğan net konuştu! '81 il ve ilçelerin hepsinde olacak'

Cumhurbaşkanı ve Ak parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart 2019 yerel seçimlerinde, 81 il ve tüm ilçelerde AK Parti’nin aday çıkartacağını söyledi.

Erdoğan net konuştu! '81 il ve ilçelerin hepsinde olacak'
Erdoğan net konuştu! '81 il ve ilçelerin hepsinde olacak'
GİRİŞ 22.09.2018 07:19 GÜNCELLEME 22.09.2018 07:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu’nun (MKYK) Erdoğan başkanlığında gerçekleşen dünkü toplantısı yaklaşık 3 saat sürdü. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan toplantıda, İdlib’le ilgili son durum ve gelişmelere ilişkin bilgi verdi. Erdoğan’ın açıklamaları sırasında, “Barış isteyen bir biz kaldık” ifadesini kullandığı belirtildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamaları çerçevesinde yerel seçimde ittifak konusu da toplantıda tartışıldı. Bahçeli’nin İstanbul’da aday çıkarmayacaklarına ilişkin sözlerinin anımsatılması üzerine Erdoğan’ın, “Bu ittifaka sahip çıkıldığını gösteren bir açıklama” değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.

 

 

Erdoğan, “Devlet Bey ile görüşeceğim. Oradan bir yol haritası, somut durum çıkar. Şu an bir görüşme yok” şeklinde konuştu.

Bu konuda önce kurmay düzeyinde görüşmelerin yapılacağı ifade edilirken, Erdoğan, Numan Kurtulmuş’un temaslarda bulunacağını söyledi.

Erdoğan’ın üyelerin, “Bizim aday göstermeyeceğimiz yerler olacak mı?” sorusuna şu yanıtı verdiği ifade edildi: “Aday çıkarmamamız gibi bir durum söz konusu olmaz. 81 il ve tüm ilçelerde adaylarımız olacak. Bizim iddialı olmamız ayrı, ittifak ayrı bir konu. İttifak ruhunun arkasındayız. Herkes marta yönelik çalışmalarını olduğu gibi sürdürsün.”

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 11
  • Bir Garip Memur 5 yıl önce Şikayet Et
    Adana Mersin ve Manisa'da MHP desteklenmeli..Geriyen kalan büyükşehirlerde Ak Parti adayları olmalı..Kalan iller oy oranında bölüşülmeli.
    Cevapla
  • Rambo 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin baskan eminmisin 81 il ve ilce tamamindan ,mhp oyle demeyecek ama
    Cevapla
  • Vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Valimiz ve aynı zamanda kayyum olarak BüyükŞehir belediye başkanı olan sayın Murat Zorluoğlu ve Edremit belediye başkanı Sayın Atıf Çiçekli parti adayı olarak görmek isteriz....Van'ı doğunun en şehrini yaptılar
    Cevapla
  • Ömer Sivas 5 yıl önce Şikayet Et
    Halkın istemediği adaylar olmaz ise durum kötü
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Onu Bunu bırak Kars’ta kaybolan minnacık kızımız Senadurdan acı haber geldi Topla bugün meclisi çıkarın şu İdamı yeter artık yeter be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı