Ilıcak ve Altan kardeşler hakkında karar!

FETÖ'nün medya yapılanması davasında, Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşler dahil 6 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onandı.

Ilıcak ve Altan kardeşler hakkında karar!
Ilıcak ve Altan kardeşler hakkında karar!
GİRİŞ 02.10.2018 20:25 GÜNCELLEME 02.10.2018 21:25
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi'nce büyük salonda yapılan duruşmada, sanıkların son sözlerinin sorulmasının ardından karar açıklandı. 

2. Ceza Dairesi, tutuksuz sanık Mehmet Altan ile tutuklu sanıklar Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Fevzi Yazıcı, Yakup Şimşek ve Şükrü Tuğrul Özşengül'ün, İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi'nce "anayasayı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına karşı yaptıkları istinaf başvurularının esastan reddine karar verdi. 

 

 

Daire, tutuklu sanıklar Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Fevzi Yazıcı, Yakup Şimşek ve Şükrü Tuğrul Özşengül'ün bu hallerinin devamına hükmetti. 

Ceza dairesinin kararıyla, tüm sanıklar hakkında ilk derece mahkemesince "anayasayı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezaları onanmış oldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 36
  • Tek Gerçek Allah 5 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainlerine idam cezası verilmeli idam şart
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Darbe yaltakçılığının cezası idam olmalı
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bana zillerimi getirin. zil takıp oynamam lazım
    Cevapla
  • batsın ab . abd 5 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür
    Cevapla
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Suriyeli suç işlediğinde bütün Suriyeliler sınırdışı edilmeli diyen veya vergilerimiz Suriyelilere gidiyor diyenler; vatanı işgal etmeye çalışan bu FETÖcüler hangi millettendi, ayrıca hapiste kimin vergileriyle barınma, yemek, su, ısınma, sağlık ve diğer temel ihtiyaçları sağlanıyor?
    Cevapla
  • ottoman 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatana ihanet sucundan ceza alan mahkuma yasalar geregi sadece yavan ekmek ve su vetilir gunde bir sefer tuvalet ihtiyacina izin verilir isinma sorununa gelince en dusuk ve kisik ayarda isinmasi saglanir ve banyo ihtiyaci ayda bir olarak tertiplenir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!