Kılıçdaroğlu'na tehdit: Her şeyi anlatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın eşi Özlem Hazinedar, Kılıçdaroğlu’na tehdit mesajları yağdırdı; yardımcılarınızın kirli çamaşırlarını deşifre ederim.

Kılıçdaroğlu'na tehdit: Her şeyi anlatırım!
Kılıçdaroğlu'na tehdit: Her şeyi anlatırım!
GİRİŞ 09.10.2018 07:17 GÜNCELLEME 09.10.2018 07:22
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

 Hazinedar’ın yerel seçimde aday yapılmayacağını öğrenen eşi Özlem Hazinedar iddiaya göre Kılıçdaroğlu’na telefon açtı. Telefonuna yanıt alamayan Hazinedar, Kılıçdaroğlu’na attığı SMS’de "Partinin İstanbul organizasyonlarını hep eşim yaptı. Eşimi aday yapmazsanız yardımcılarınızın kirli çamaşırlarını deşifre ederim” dedi.  

AĞBABA VE TANRIKULU MU? 

 

 

Özlem Hazinedar’ın “İfşa ederim” dediği kişilerin Veli Ağbaba ile Sezgin Tanrıkulu olduğu iddia ediliyor. Özellikle Hazinedar ile Ağbaba’nın her platformda bir araya gelmesi ve kampanyasına destek vermek için Malatya’ya gitmesi bu iddiayı kuvvetlendiriyor. 

ESKİ DÜŞMANLAR DOST OLDU 

Beşiktaş’ın siyasi gündemini hareketlendiren bir diğer isim de Mustafa Sarıgül oldu. Mustafa Sarıgül, Emir Sarıgül, Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar yeniden güçlerini birleştirdiler.

ATAŞEHİR'E YOLSUZLUK BASKINI

Ataşehir Belediyesi’ne düzenlenen yolsuzluk operasyonunda “İhaleye fesat karıştırmak” ve “resmi belgede sahtecilik” iddiasıyla 5 çalışan gözaltına alındı. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, “ihaleye fesat karıştırmak” ve “resmi belgede sahtecilik” olaylarını gerçekleştirerek kamuyu zarara uğrattığı iddia edilen 5 Ataşehir Belediyesi çalışanı ve 1 işadamı hakkında gözaltı kararı verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, konuya ilişkin düzenlediği eşzamanlı operasyonda, Ataşehir Belediyesi İhale Komisyonu’nda görevli 5 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan bir işadamı ise aranıyor. Anadolu Örgütlü Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosu savcısına çıkarılan 5 şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 43
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    ikiside trilyoner..bilmeyen yok..devlet bunlar ortaya kisa zamanda cikarmali..cok bekliyoruz..aylar gecti ses yok..
    Cevapla
  • hanım hanım 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala bunlara oy veren???
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlattın gerek yok.
    Cevapla
  • Kitapsız 5 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Murat haznedar besiktasi soydu sarigul de sisliyi sorun ne biliyormusunuZ biz bile bunu biliyorken devletimizin bilmemesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar