Trump'tan Kaşıkçı'yla ilgili yeni açıklama!

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın başkonsoloslukta kaybolmasıyla ilgili yaptığı yeni açıklamada, 'Kaşıkçı'nın durumunu Suudi yetkililerle henüz konuşmadım, ama bir noktada konuşacağım' dedi.

Trump'tan Kaşıkçı'yla ilgili yeni açıklama!
Trump'tan Kaşıkçı'yla ilgili yeni açıklama!
GİRİŞ 09.10.2018 17:58 GÜNCELLEME 09.10.2018 18:51
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Başkonsoloslukta kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili Suudi Arabistan yetkilileriyle henüz konuşmadığın ifade eden Trump "Kaşıkçı'nın kaybolmasyla ilgili bu noktada hiçbir şey bilmiyorum" dedi.

YORUMLAR 42
  • seddar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bunlar ABD nin Suudi Arabistanla kötü olmak için kurduğu senaryo,1 Hafta önce Suud Kralını biz korumazsak 2 hafta makamında kalamaz dendi ,şimdi ise Cemal Kasıkcı servis edildi. plan mekkeyi isgal, İsrail projesi
    Cevapla
  • samet 5 yıl önce Şikayet Et
    beyaz saraydan açıklama geldi derin kaygı duyuyorlar yetmez mi daha ne yapsınlar bunlar suriyede günde yüzlerce insan ölürken aynı açıklamayı yapıyorlardı
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    abd öyle nifak oyunu biliyorki türkiyede fetöcü adamlarına emir verdi.rus büyükelçiyi öldürüp rusya ile aramızı bozmaya çalıştılar.şimdide sudilerle bizim aramızı bozuyorlar.
    Cevapla
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    trump arabistandan haraç istedi vermeyince olanlar oldu
    Cevapla
  • birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    abd suudi arabistan dan bir şey istedi. onlarda şart koştu. bunun üzerine cia kendi ayakları ile yürüyen paketi hedefe gönderdi. bundan sonra suudi arabistan, abd ye ne vercek yakında anlayacağız. tabi fark edenler görecek!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!