ABD Dışişleri'nden Brunson ve Kaşıkçı açıklaması!

ABD Dışişleri Sözcüsü, ajan Brunson'la ilgili yaptığı açıklamada, 'Brunson'ın serbest bırakılmasını bekliyoruz' dedi. Nauert ayrıca, Cemal Kaşıkçı konusunda Türkiye ve Suudi Arabistan'ın ortak çalışma grubu kurmasını da memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

GİRİŞ 11.10.2018 22:50 GÜNCELLEME 12.10.2018 10:05
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, “Brunson’ın serbest bırakılması iki ülke ilişkileri için önemli bir adım olur. Brunson’ın serbest bırakılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sözcü Nauert ayrıca, Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili olarak da "Türkiye ile Suudi Arabistan'ın ortak çalışma grubu kurması memnuniyet verici" açıklamasını yaptı.

 

 

YORUMLAR 36
  • zmc 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu not alın kafir abd suudi prens salmanı kullandı şimdi katil diye atmaya hazırlanıyor. abd ile dost olanların sonu ya mezar ya çöplük olmuştur.
    Cevapla
  • hasan ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu da bir şeyler açıklayacağım demişti ( Ergenekon davasıyla alakalı ) sonra şehit ettiler fetöcüler. sonra bu görüntü kasetleri güle geldi oda bişey yapmadı. imdi güle sormak lazım kasetleri ne ettin diye. herhalde arşivine koymuştur. Allah dan Mitteki hainlerin önemli bir kısmı temizlendi. ( bütün kurumlarda hainler hala tam olarak temizlenmiş değiller.) olay üzerimize atılamayacak ölçüde aydınlığa kavuşmaya başlayınca birileri eftik yapmaya başladı. konsolos kaşıkçı binadan çıktı gitti deyip olayı geçiştiremedi. Allah büyüktür. nerde kalmıştık fıratın doğusunda yeni bir cephe açmamız elzemdir. bana Allah yeter.
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    esirler ya da rehineler serbest bırakılır. yargılananlar ve hükümlüler değil. rahip brunson esir veya rehine olmadığına göre...?
    Cevapla
  • Göktürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Olayın arkasında abd var
    Cevapla
  • HIRSIZ abd 5 yıl önce Şikayet Et
    çok beklersiniz. türk hükümeti ile anlaştıysanız bile bunu ahlaksızca dile getirmeniz çok itici duruyor. amerikan kibrini reddediyor ve brunsonun tekrar içeri tıkılmasını bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."