Başkan Erdoğan'dan Trump'a cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi Twitter hesabından yayınladığı mesajında ABD Başkanı Trump'a hitaben 'Sayın Başkan Trump, her zaman vurguladığım gibi Türk yargısı kararını bağımsız bir şekilde verdi' ifadesini kullandı.

Başkan Erdoğan'dan Trump'a cevap!
Başkan Erdoğan'dan Trump'a cevap!
GİRİŞ 13.10.2018 18:26 GÜNCELLEME 13.10.2018 19:24
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın tweeti şu şekilde:

Sayın Başkan @realDonaldTrump, her zaman vurguladığım gibi Türk yargısı kararını bağımsız bir şekilde verdi. Umuyorum ki ABD ve Türkiye iki müttefike yakışır biçimde iş birliğine devam eder. PKK, DEAŞ ve FETÖ başta olmak üzere terör örgütlerine karşı ortak bir mücadele yürütür.

 

 

TRUMP ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Trump, birkaç saat önce attığı tweetle Erdoğan'a seslenerek "Erdoğan'a Rahip Brunson’ın serbest kalmasındaki yardımı dolayısıyla teşekkür ederim." ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 32
  • Mürsel 5 yıl önce Şikayet Et
    Kararı bağımsız yargı verdi. O yüzden Trump da Erdoğana tesekkür etti . Nokta.
    Cevapla
  • Cemal 5 yıl önce Şikayet Et
    panik yapmayın , serbest bırakılan Brunson değil. Brunsona benzer bir kişiyi serbest bıraktık. Devletimiz çok iyi taktik yaptı.
    Cevapla
  • Hakikatbin 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump yarım aklıyla halen,papazı erdoğan serbest bıraktı şeklinde imaj oluşturuyo. Papaz yargılandı,ve ceza alarak serbest kaldı. Türkiye de kimse tehdit ve şantajla adam bırakmaz trumpppp ankadın demi!
    Cevapla
  • milletin ferdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump gibi saçma sapan konuşmayın. Türkiye bir hukuk devletidir. Erdoğan'da diktatör değildir. Hukuk devletinde yargı ile ilgili konularda yargı karar verir. Erdoğan'da neticede hakkını yargıda arıyor.
    Cevapla
  • maarem 5 yıl önce Şikayet Et
    biz dik dursaydık reis sonuna kadar dik dururdu ama içten içe homurdanmalar arttı, ve şunuda biliyoruz reis satrançda bir hamle yaptı neyin ne olduğunu devlet nezdinde biz bilemeyiz, zaman gösterecek bu hamlenin neticesini hayırlı olur inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi