Türkiye'den son dakika 'Kaşıkçı' açıklaması

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Cemal Kaşıkçı soruşturmasında ortaya çıkacak sonuçların tüm ülkelerle paylaşılacağını açıkladı. Çavuşoğlu, "Türkiye kimseye ses kaydı vermedi" dedi.

GİRİŞ 19.10.2018 12:12 GÜNCELLEME 19.10.2018 12:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Arnavutluk Dışişleri Bakanı ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu, FETÖ üyesi kişilerin Arnavutluk'ta bulunduğunu ve dost Arnavutluk'tan bu kişilerin iadesini beklediklerini söyledi.

KRİTİK KAŞIKÇI AÇIKLAMASI

Çavuşoğlu Kaşıkçı soruşturması ile ilgili olarak da "Elimizde bazı bilgiler ve deliller var. İnceleme sonuçlarını bekliyoruz. Ortaya çıkan sonuçları şeffaf bir şekilde tüm dünya ile paylaşacağız. Türkiye kimseye ses kaydı vermemiştir. Ortada kayıp bir şahıs var, Türkiye'de kaybolmuştur ancak Suudi Arabistan konsolosluğunda kaybolmuştur. Nasıl kaybolmuştur ne olmuştur bunları araştırmanın sonucunda açıklayacağız" dedi. 

 

 

YORUMLAR 11
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bir israil ve amerika işidir ineklerden para sağmak için varmı daha ötesi
    Cevapla
  • görünen 5 yıl önce Şikayet Et
    insanların katledilmesinin pazarlık mevzu haline gelmesi tüm insanlığın değerini düşürür, kaşıkcı yok ama belli ki türkiye için kritik misyonu vardı, o misyonun devamlılığı sağlanmalı, cinayeti aydınlatmak, pazarlık işin görünen kısmı
    Cevapla
  • Emekci 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu konsolos nasil kacti elimizden.
    Cevapla
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan'da kartlar yeniden dağıtılacak
    Cevapla
  • oooooo 5 yıl önce Şikayet Et
    adam girmiş çıkmamış içerdede yok daha ne delili bundan daha kesin delil mi olur? ne bekliyorsunuz gereğini neden yapmıyrosunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir