Başkan Erdoğan: Fırsatçıları unutmayız...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da AK Parti İl Başkanlığı yemeğinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ekonomik saldırıları fırsata çeviren kişileri unutmayacaklarını belirtti.

GİRİŞ 20.10.2018 18:30 GÜNCELLEME 20.10.2018 19:33
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan, Diyarbakır'da bir otelde düzenlenen AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği'ne katılarak partililere hitap etti.

'DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'

24 Haziran seçimlerinde Diyarbakır'da arzu ettiğimiz seçimlere ulaşamadık. Halbuki bu şehre yaptığımız yatırımların österdiğimiz emeklerin karşılığı çok daha fazla olmalıydı. Biz bunun sebebini kendimizde arıyoruz. Yeteri kadar çalışamadığımızı gösteriyor. Bunun için ilçe teşkilatımızın, bölge temsilcilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Kadın kolları gençlik kollarının çok çalışması lazım. Bundan sonra inşallah daha çok çalışacak, Diyarbakır'da en az ülke genelindeki oy oranına ulaşacağız. Çok çalıştığımızda gönlünü kazanamayacağınız kimse yoktur.

'GÖNÜL SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ'

Sizlerin de takip ettiğine inandığım bu hasbihal çerçevesinde, samimi bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Bugünkü adım, bu samimi seferberliğin inşallah ilk adımı olacaktır. Böylece 2019 Martında hedeflerimize ulaşacak, ortak geleceğimizde yeni bir sayfa açacağız. Bu konuda AK Parti teşkilatlarında görev yapan her bir kardeşime büyük bir sorumluluk düşüyor. Bizim hiçbir zaman kişilerle, şahıslarla, isimlerle işimiz olmadı. Biz hep inancımızın, davamızın, milletimizin yolunu takip ettik. Diyarbakır'da da bu yol bizi nereye çıkartırsa oraya gideceğiz. Ülkemizin ve milletimizin ihtiyaçları, Diyarbakır halkının talepleri ve tercihleri doğrultusunda en isabetli adaylarla seçime girecek, Allah'ın izniyle neticeyi de alacağız.

'FIRSATÇILARI UNUTMAYACAĞIZ'

Doğrudan ülkemizin ekonomisine saldırdılar. Kur, faiz, enflasyon araçlarıyla yüklendiler. Böylesine büyük bir dalgayı karşılamak kolay değildi. Eski Türkiye'yi çok daha büyük felaketle sonuçlandırdı.Gereken tedbirleri aldık, mekanizmaları oluşturduk, irtibatları kurduk ve durumu kısa sürede kontrol altına aldık. Önceliğimiz, üretimi, ihracatı, istihdamı yeniden şaha kaldırmaktır.

Biz bu sıkıntıyı çözdük, çözeriz ama fırsatçılık yaparak ülkemizi adeta can evinden vuranları da unutmayız.

'YOLUMUZDAN DÖNMEYİZ'

Kimi zaman iftiralarla, kimi kirli ittifaklarla, kimi zaman provokasyonlarla üzerimize geldiler ama vesayetin pençesinden kurtardığımız Türkiye'yi, darbecilerin insafına da bırakmadık. Siyasi hayatımız boyunca milletimizle hep hasbi ve perdesiz bir iletişim halinde olduğumuz için, hamdolsun bunların hepsini de boşa çıkardık. Hangi mücadeleye giriştiysek başarıyla neticelendirdik. Yeri geldi siyasi hayatımızı, yeri geldi canımızı ortaya koyduk ama yolumuzdan dönmedik.

YORUMLAR 27
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    İsim isim verin de bizde unutmayalım.
    Cevapla
  • Osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Fırsatçılar için gereken neden yapılmıyor.
    Cevapla
  • altunay 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim en tuhafıma giden şey şu dur, Diyarbakır'da % 65 hdp yani pkk ya oy çıkıyor. Bu oyu verenler nasıl dindar oluyor, nasıl camii ye gidip huzur içinde namaz kılıyor veya ibadet maksadı ile kurban kesiyor. Çünkü bu pkk önceleri marksist leninist dinsiz bir örgüt iken şu anda ki görevi de uluslararası taşorenliktir. Amerika nın kulu köpeğidir. Bunu bu & 65 görmüyor mu yazık.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ! Örnek olarak Sur,u gösterebiliriz Müthiş bir şekilde eskisinden daha iyi bir duruma getirildi..öncesi diyarbakır pkk tarafından harabe haline getirilmişti...ama şimdi Diyarakıra hizmet sınırsız ama hala hdp,ye Oy veriliyor? hemde % 65 ,den fazla ..akıl alacak gibi değil?. bu insanlar nasıl bu kadar nankör labiliyorlar! Kürtler eğer kendilerine Devlet kurmak istiyorlarsa İranın doğusuna gidecekler onların asıl geldileri yer İranın doğusu gitsinler orada kursunlar ne juracaklarsa!.Nokta
    Cevapla
  • Burusa 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam reis fırsatçı lari unutmayalım ama bir büyük ceza mekanizması gelmez ise mevcut cezalar ile bu iş olmaz bea devlet ceza anlayışını degistirmeli kontrol mekanizmasını kurmalı denetleme mekanizmasını kurmalı kare kod ile kaça tarladan çıktı markete Manava kaça girişi oldu ilgili memurları belediye calisanlarini oturma hastalığından kurtarmali
    Cevapla
  • Garip Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin baskanin diyarbakira yaptigi o kadar hizmetten sonra halen halkin oy vermeyip surda hendek arkasina sakladiklari katillerine asik olduklarinin bir gostergesi.Ayrica kendini ak Parti kisvesine buruyup parti adina birsey yapmayan ancak her olayda kendini ak partinin golgesine saklayip is yapmaya calisan kisilerinde partiye acayip zarari dokunuyor.Reis kendisi benim ismimi kullanip birseyler yaptirmaya çalışmayın derken ilce baskani, genclik kollari baskani yok bilmem ilce siyasi isler baskani vs vs kisilerin kendini bir kurumun amiriymiş gibi lanse etmeleri de ayrica normal vatandasta nefret uyandiriyor.Reis ve A takimi olmazsa oy falan alamaz bizden b u yönetim bilsinler isterim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
IMF'den Türkiye açıklaması