Çarpıcı sözler: Çok vahim sonuçları olacak!

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 21.10.2018 10:28 GÜNCELLEME 21.10.2018 12:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te Hafta Sonu programında konuşan Kurtulmuş şunları söyledi:

"Meselenin geneline baktığınız zaman 2018 yılında dünyanın büyük metropollerinden birisinde ve bir ülkenin konsolosluğunda dünyaca bilinen bir gazeteci içeri giriyor ve dışarı çıkamıyor.Olay çok sıcak olduğu için belki fazla farkında değiliz ama, gerçekten hepimizin kanını donduran insanlığın bittiği ürkütücü korkunç bir olaydır.Türkiye olarak bir kere kestirmeden şunu söylemek isteriz, yani hiçbir şekilde bu meselenin üstünün örtülmesine müsaade etmeyeceğiz. Şu anda devam eden resmi bir soruşturma var.Tabi resmi makamlar ortaya çıkan bilgi ve bulgular kesinleştikten sonra açıklama yapma durumundalar. Ama Türkiye bu işin üzerinin örtülmesine asla müsaade etmeyecek.Meselenin aslı neyse onun ortaya çıkması için gayret sarf edecek. İnşallah en kısa zamanda meselenin hakikati ortaya çıkar.

 

 

En zor durum da bu durum. Yani ne olduğu hakkında yoğun şüpheler var. Ama bilgiler ve bulgularla desteklenmiş kesin bir sonuca dönüştürülmüş değil.Ve burada işte diyelim eğer gerekten olay dünya kamuoyuna yansıdığı gibiyse. Suudi Arabistan'dan bir tim geldi, onun içinde iki üç tane adam bunu katletti gitti, diyerek de hiçbir şekilde bu işin üstünü örtmek Suudi Arabistanlıların yapacağı bir durum değildir. 

Yani konsoloslukta işlenen bir suç bir devletin konsolosluğunda işlenen bir suç üst düzey yetkililerin haberi olmadan işlenemez. Eğer bu suç gerçekten böyleyse deliller bu sonuca götürürse ortada çok vahim bir sonuç olacaktır. Ve bunun gerçekten çok ciddi hukuki sonuçlarının olması lazım."

YORUMLAR 5
  • Atom 5 yıl önce Şikayet Et
    bir şey olmaz
    Cevapla
  • canturk 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar sudi arabistanın içine yerleşmiş abd israil yada bae militanlarının sudi arabistanı yalnızlaştırmak ve kendılerıne köle hale dgetirmek için pilanladığını düşünüyorum bu olay sudi yetkililerin kendi ayağına sıkmayacagını bile bile butun supheler sudı arabıstanı gosterecegı bılıne bılıne kamera kayıtları vs vs vs bır gızleyebılecegı hıc bır durum yok bunu cok ıyı bılıyorlar ve bunun boyle olacagını bıle bıle kendi ayagına sıkmaz lar ama sudı arabıstanla aramızı bozmak sudılerı tamamen ellerıne gecırmek ne ıstıyorlarsa yaptırmak kendılerıne kole hale getırmek ısteyen guruplar tarafından yapılıyor
    Cevapla
  • ZAFER58 5 yıl önce Şikayet Et
    abd bubdan en karlı çıkacak görün bakın suud ların bir trilyon dan fazla doları yutacaklar şu an 2020 suudlara 750 milyar dolar tahvil ödecekler bu ödeneği 2035 e atacaklar coca cola aple hisseleri derken iyice sömürücekler iliğine kadar inek gibi sağacaklar suudları görün bakın.
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaşıkçıyı ABD ve mossad birlikte tuzak kurup öldürdü. Hani Suudu ABD koruyordu suuddan para koparamayınca bu olayı tezğahı kurdular bir taşta iki kuş vurmak istediler Türkiye ile Suudun arasını açıp israile yol açıp suudun parasını söyüşlemek.
    Cevapla
  • Catal kasik takimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Her gun filistinde ve diger bircok yerde nyanmarda bir dunya musluman masum olsu katledildi amerika cikip dedi mi mi diyor mu soyle boyle sonuclari olcak Bir kisi oldurulmus anlasmali oyun geregi simdi cikip sonuclari soyle olcak boyle olcak..birakin gecin bunlari Her ay ayri bi tiyatro oynaniyor.oyuncu grubu cok venis kadro. Yakinda catal bicak olayi cikar bitmez bunlarda tiyatro
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan