Melih Gökçek adaylık iddialarına cevap vermedi

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Bursa’da 98 yaşında yaşamını yitiren Hüseyin Kocaman’ın cenaze törenine katıldı. Cenazede, Bursa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Recep Altepe de yer aldı.

Melih Gökçek adaylık iddialarına cevap vermedi
Melih Gökçek adaylık iddialarına cevap vermedi
GİRİŞ 24.10.2018 15:35 GÜNCELLEME 24.10.2018 15:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bursa’da Ulu Camii bahçesinde yıllardır tespih satan, çevresinde ’Tespih Baba’ olarak anılan Hüseyin Kocaman, yaşlılığa bağlı sebeplerden sabaha karşı yaşamını yitirdi. Doğum gününde ölen Kocaman için Ulu Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ile kendisi ile aynı dönemde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Recep Altepe de katıldı. Gökçek’in Kocaman ile yıllar öncesine dayanan tanışıklığı olduğu öğrenildi. 

Gökçek, cenaze namazının ardından aracına giderken, gazetecilerin, MHP’nin, 2019 yerel seçimlerinde kendisini Ankara’dan aday göstereceği iddiasına ilişkin soruya cevap vermedi. Kocaman’ın cenazesi, aile kabristanlığında defnedildi.

 

 

YORUMLAR 5
  • Atilla 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar şatafati halâ nerden buluyorlar
    Cevapla
  • Adsız 5 yıl önce Şikayet Et
    Gökçek'te Abdullah Gül gibi saman altından su yürütüyor olmasın
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    melih gökçekin bütün siyasi geçmisini yok edip mhp den aday olacağını sanmıyorum
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz der atalarımız. Mutlaka danışıklı bir dövüş sergileniyor ama melih şunu asla unutmasın. Bugün yüzüne gülenler yarın başka türlü davranacaklar. Artık siyasi hayatını bitirmesini tavsiye ediyorum. Artık senin dönemlerin bitti. Sen kenara çekilmeden yeni yüzlerin gelmesi mümkün değil. Artık sen sıranı geçirdin. Kıymetin varken ayrıldın şimdi dönmeye kalkarsan sana kimse iyi gözle bakmaz o koltuğa da zaten asla oturamazsın bunu sende çok iyi biliyorsun
    Cevapla
  • REİS 5 yıl önce Şikayet Et
    Aday olsa da oy vermem daha. Yeter artık. Adam başkan olduğun da ben ortaokula gidiyordum. Şu an 38 yaşındayım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı