Yasin Aktay'dan Cemal Kaşıkçı açıklaması

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin olarak, "Kaşıkçı’nın cesedinin parçalandığı bilgisi bizde vardı. Fakat şu anda görüyoruz ki parçalamakla da kalmamış, cesedi eriterek yok etmişler" dedi.

Yasin Aktay'dan Cemal Kaşıkçı açıklaması
Yasin Aktay'dan Cemal Kaşıkçı açıklaması
GİRİŞ 02.11.2018 09:16 GÜNCELLEME 02.11.2018 09:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesine ilişkin soruşturmayı değerlendiren AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, “Bizdeki son bilgilere göre cesedi parçalamalarının sebebi daha kolay eritmek. Cesetten eser bırakmamak amaçlanmış” dedi.

Aktay, Hürriyet'ten Gizem Karakış'a yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi:

 

 

"Kaşıkçı’nın cesedinin parçalandığı bilgisi bizde vardı. Fakat şu anda görüyoruz ki parçalamakla da kalmamış, cesedi eriterek yok etmişler. Bizdeki son bilgilere göre cesedi parçalamalarının sebebi de daha kolay eritmek. Cesetten eser bırakmamak amaçlanmış. Savcılığın ifadesinden de bu anlaşılıyor. Verebilecekleri makul bir cevapları yok. Katillik, masum bir insanı katletmek ayrı bir suç, cesede yapılan muamele ve boyutları ayrı bir suç ve utanç. Mevcut kamera sistemlerinin bizi götürdüğü her yere gidildi, ceset bulunamadı. Ortada deliller var. Cemal Kaşıkçı başına gelecekleri tahmin etseydi başkonsolosluk kapısından içeri girer miydi?"

YORUMLAR 7
  • Yaşar 5 yıl önce Şikayet Et
    o kral ve velhatı nasıl can verecekler acaba....
    Cevapla
  • erkan k. 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bunu yanlarına bırakmaz. ALLAH fasıklar topluluğunu hidayete erdirmez.
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    ülke liderleri konuya ilgi ve göz ardı ediyorsa .dünyada terörün sonu gelmez..
    Cevapla
  • ibo 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam ne bılıyordu da adamı tamamen sıldıler sudılerın amarıka ıle iş bırlıkcılıgını yaptıgını herkez bılıyor sudı kralların amarıkanın bılhassa kendı adamlarını kral yaptıklarını kendı adamalrını sudu yonetımın basına verdıklerınıde bılınılıyor aynı durum mısırda yasadık gorduk mursı alındı sısı basa getırıldı bu bır cok arab ulkelerde aynı durum demek kı bızım bılmedıgımız cok gılzı bır ıs bırlıkcılıgı varkı adam bunu cozdu eyer acıklasaydı cok buyuk deprem yapacakmıs durum buna gosterıyor
    Cevapla
  • Wan Minit... 5 yıl önce Şikayet Et
    insan olan bunu yapamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!