Saadet Partili İslam'ın ilk vukuatı değil!

TBMM'deki skandal sözleriyle gündeme gelen Saadet Partili Cihangir İslam'ın katıldığı televizyon programında "CHP'den aday olmayacağım" dediği ortaya çıktı.

GİRİŞ 03.11.2018 16:17 GÜNCELLEME 03.11.2018 21:59
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde TBMM'deki konuşmasında, "İki batılın çatışmasıdır. İnsanların beddualarını alıyorsunuz, ne diyorlar; Ocakları sönsün diyor insanlar size, soyları kurusun diyor insanlar size, Allah belalarını versin diyor insanlar size, ilerde toplum içine çıkamayacaksınız. Siyaseten sonunuz yakın." ifadelerini kullanan ve her kesimden büyük tepki çeken Saadet Partili Cihangir İslam, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı HDP ve FETÖ sempatizanlarının da katıldığı sözde adalet yürüyüşlerine katılmıştı.

 

 

 

HALKTAN KARŞILIK BULAMAMIŞTI

Cihangir İslam sözde adalet yürüyüşüne insanları da davet etmiş Türkiye'de huzur ortamının bozulması için elinden geleni yapmaya çalışmış fakat karşılık bulamamıştı. 

ADAY DEĞİLİM DEMİŞTİ

Sözde adalet yürüyüşü boy göstererek şov yapmaya çalışan Cihangir İslam, o günlerde bir televizyon programına katılmış kendisine sorulan "CHP'den aday mı olacaksınız?" sorusuna 'Hayır' yanıtı vermişti. Fakat yalanı uzun sürmemiş Saadet Partisi'nin CHP listesinden İstanbul'da aday olmuştu.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam hakkında, "Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti, devletin kurum ve organlarını aşağılama" ile "suçu ve suçluyu övme" suçlarından soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 45
  • tersinim 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın CHPli olduğu açık. SP kılığında seçime girmiş. SPlilere oy vermiş. Bunu meclise sokmuş. vebali kimlere???? SPlilere duyurulur.
    Cevapla
  • Hasancan 5 yıl önce Şikayet Et
    Konuştuğun laflar bomboş! Amacını anlamak için prof olmaya gerek yok. Belli ki ya bu partiye ya da Kılıçtaroğlu'na sempatin var. Yoksa ne idüğü bizce çok iyi bilinen, teröriste arkadaşım diyen bir adamın yanından yürünmez. Var sende bir haller.
    Cevapla
  • Xxl 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğruluk ve siyaset.enson doğrular rahmetli oldu
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatan dusmanlari hainler sizi..
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu