AK Parti'de ilk başvuru yapıldı

AK Parti'de 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte ilk başvuruyu Van Gevaş İlçe Belediye Başkanı Sinan Hakan yaptı. İlçe Belediye Başkanı Hakan, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti'de ilk başvuru yapıldı
AK Parti'de ilk başvuru yapıldı
GİRİŞ 05.11.2018 16:46 GÜNCELLEME 05.11.2018 16:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Merkezine gelerek VanBüyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan Gevaş İlçe Belediye Başkanı Sinan Hakan, ''Şu an Gevaş Belediye Başkanıyım. Fakat büyükşehir başka bir seçim bölgesi olduğu için başvurumu yaptım. Hayırlara vesile olsun. Zorlu bir sürece gidiyoruz. Doğudaki seçim atmosferi, seçim çalışmalarının havası farklıdır. Batı da daha farklıdır. Ama biz 5 yıldır bu partinin içerisinde belediye başkanı olarak mücadelemizi verdik. Bundan sonrada bir üst perdeden hizmet etmek amacıyla bir irade beyanında bulunuyoruz. Genel Merkezimiz gerekli değerlendirmeyi yapacaktır'' dedi.

İLK KADIN ADAY NİĞDE İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU

AK Parti Genel Merkezi'ne gelerek Niğde Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan ilk kadın aday Tuğba Çelik de, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Çevre yüksek mühendisiyim. Şu an çalışmıyorum. Niğde'de yaşıyorum.Çok heyecanlıyım. Rakiplerim hakkında hiç bir bilgim yok. Geldim başvurumu yaptım'' dedi.

 

YORUMLAR 1
  • trakyalı pomak 5 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel bir aday başkan adayı dediğin şehir planlıyıcısı ve çevre mühendisinden olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti