Devlet Bahçeli: 1 kuruşluk değerleri yoktur

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 13.11.2018 10:49 GÜNCELLEME 13.11.2018 11:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları:

Vatan görevini yapan her evladımız bizim için paha biçilemez önemdedir. Hakkari'deki patlamada ihmal varsa sorumlular ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Terör örgütlerini tembihleyerek vahşi emelleri diri tutuyorlar. ABD'nin teröristlerin başına ödül koyması zamanlama itibariyle kuşku vericidir. Ederi 12 milyon dolar olan teröristlerin bizim nazarımızda bir kuruşluk değerleri yoktur. PKK eşittir YPG'dir. 1 dolarlık FETÖ'cüler neyse YPG ve PKK aynısıdır. İsmi ne olursa olsun Türkiye'ye silah doğrultmuş hangi örgüt varsa düşmandır. Yok edilmesi mubahtır. Ödül yemi vahşi batı avcılığıdır. Hiçbir emperyalist senaryo hayata geçmeyecektir. Fırat'ın batısı da doğusu da tertemiz yapılmalıdır. 

1. Dünya Savaşı'nın bitmesinin nesini kutlayacağız? Merkel ve diğerleri ne anlatıyor? Bu sömürgeciler hangi insanlıktan, hangi huzurdan bahsediyorlar? 1. Dünya Savaşı hala devam etmektedir. Türkiye'yi siyasi oyun oynamakla itham eden Fransız sömürgeciler bize hangi demokrasiden bahsediyor? Bazı ayrımlar toplum üzerinden kışkırtılıyor. Atatürk de bizimdir, cami de bizim, cemevi de bizimdir. Atatürk üzerinden Cumhuriyetle hesaplaşmaktadır. Türkçe ezan tartışmayla maneviyatımız örselenmektedir. Diyanet İşleri Başkanı 9 Kasım'da cübbesini giyip Atatürk'e hakaret eden fesli Türk düşmanını ziyarete gitti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletimizin ortak değeridir. Bu gerçek değişmeyecek. 

 

 

YORUMLAR 6
  • mardini 5 yıl önce Şikayet Et
    pkk-ypg terör örgütü üyelerinden etkisisz hale getirilen her hain için 1 dolar ödül koyuyorum. sokak köpeklerine ve kedilere mama alacağım. sayın baahçeli müthişsin.
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli Atatürk de bizim ezanda bayrak ta bizim anladık ta. Dün ne istersen iste bizden hocaları asalım ihl leleri kapatalım diyen güruh ta bizim mi veya sizin mi ? Fesli ye kafayı takmışsınız da milleti denize dökeriz diyenlere bizde mağdur edecez sırası gelecek diyenlere sözünüz yok mu ? Allah aşkına yeterince Atatürk’ün arkasına saklanan var zaten sen bari yapma. Millet yeterince bazı olayları sineye çekiyor zaten şu aşamada sizin de bu yaraları kaşımamak için sorumluluğunuz olduğunu biliyoruz lütfen.
    Cevapla
  • köroğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    kimse kimseyi sevmek zorunda değildir kadir mısıroğlu türk düşmanı değildir gerçekler niye zorunuza gidiyor bin yıllık tarihimizden yeni nesilleri koparanlarla ilgili gerçekler balçıkla şiddetle örtülemez.
    Cevapla
  • ABC 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu söyleyerek kendi bacağınıza sıktınız!!!! Nasıl ki zamanında Merve Kavakçı ya yapılan terbizyesizliğe sesçıkarmayıp bu millete ihanet etmiştiniz, şimdi de yine aynı ağızla Kadir Mısıroğlu için konuşuyıorsunuz!!! Bu da hesabınıza yazılmıştır Sayın Bahçeli
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    PKK eşittir YPG'dir. 1 dolarlık FETÖ'cüler neyse YPG ve PKK aynısıdır. İsmi ne olursa olsun Türkiye'ye silah doğrultmuş hangi örgüt varsa düşmandır. Yok edilmesi mubahtır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar