Erdoğan'dan o il için özel çalışma

Kendisine sunulan raporları inceleyen Başkan Erdoğan, İstanbul için özel çalışma yapıyor.

Erdoğan'dan o il için özel çalışma
Erdoğan'dan o il için özel çalışma
GİRİŞ 16.11.2018 06:51 GÜNCELLEME 16.11.2018 12:13
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, şu ana kadar girdiği 14 seçimin 14'ünü de kazandı. 15. zafer için kolları sıvayan Başkan Erdoğan, kendisine sunulan yüzlerce sayfalık raporları inceliyor.

 

 

Mart 2019 seçimlerinde İstanbul'daki yarış çok kritik olacak. Çünkü muhalefet partilerinin öncelikli hedefinde Ankara ve İstanbul var.

KENDİSİNE SUNULAN RAPORLARI İNCELİYOR

 

 

Buna karşın çalışmalarını titizlikle yürüten Başkan Erdoğan, İstanbul'da ilçe belediye başkanlıkları için, anketlerin yanı sıra ve sahada gerçekleştirilen profil araştırmalarını da inceliyor.

YENİ İSİMLER GELİYOR

3 dönem belediye başkanlığı yapan isimlerin istirahate çekileceğini açıklayan Başkan Erdoğan'ın, yeni isimlerle milletin karşısına çıkması bekleniyor.

AK Parti kurmayları, 81 ili kapsayan 700 sayfalık raporun ardından İstanbul ve Ankara’ya özel dosyayı da Erdoğan’a sundu. İki büyükşehir için geniş kapsamlı değerlendirmeleri içeren çalışmada aday olması muhtemel 10’ar isim yer aldı. Bu isimlerin aday olması halinde ne kadar oy alacağı da anketlerle ölçüldü.

YORUMLAR 19
  • saydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul için sn.Yıldırım bey isabetli,ama Ankara beni düşündürüyor!! tabanda Cumhur ittifakının devam etmesi,ettirilmesi zorunlu.
    Cevapla
  • rüzgar 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir büyükşehir Ankara kadar zor değil.Bu seçim de kaybedilebilecek en önemli şehir diyebilirim.Bence çok iyi birisi çıkması lazım yoksa zor çok zor.Savaşacak biri lazım.25 yıldan sonra kaybedilir.
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Büyükşehir belediyesi sahipsiz kaldı.İstanbul'u Sahiplenecek büyük bir başkan gerekli.Onuda Reis seçecektir.Biz Reis'e inanıyor ve güveniyoruz.
    Cevapla
  • Adiga81 5 yıl önce Şikayet Et
    Düzce için de çalış Başkan. Belediye haklarımızı gasp edip müteahhidlere peşkeş çekiyor.
    Cevapla
  • ZEYNEP 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'a Süleyman Soylu yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!