AK Parti'de bir ilk... Kampa girecekler

AK Parti belediye başkan adaylarını ilk kez kampa alıyor. Bütün isimler netleştikten sonra kamp süreci başlayacak. Adaylara bütçe yönetimi ve seçmenle ilişkiler gibi konularda eğitim verilecek.

AK Parti'de bir ilk... Kampa girecekler
AK Parti'de bir ilk... Kampa girecekler
GİRİŞ 23.11.2018 07:24 GÜNCELLEME 23.11.2018 07:24

Yenişafak gazetesinden Fazlı Şahan'ın haberine göre, AK Parti'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adayları açıklamasının ardından, tüm isimlerin netleşmesiyle birlikte bir ilke imza atılarak başkan adayları kampa alınacak. Adaylara 'gönül belediyeciliği' anlatılacak. Ayrıca bütçe yönetimi, kaynakların doğru kullanımı ve seçmenle ilişkiler konusunda eğitimverilecek.

 

 

TECRÜBE PAYLAŞIMI

Seçildikten sonra da belediye başkanlarına halka hizmet verme noktasında benzer eğitimler devam edecek. Bu sayede adaylar, önceki tecrübelerden yararlanarak halka daha iyi hizmet götürecek. Adayların belirlenmesi sonrasında gerçekleşmesi planlanan kampta, seçimçalışmalarıyla ilgili de adaylara öneriler sunulacak. Adaylardan toplumun tüm kesimlerine, AK Parti’nin belediyecilik anlayışını anlatmaları istenecek. Yine adayların söylemler konusunda tutarlı olmaları ve söylem birliğine dikkat etmeleri de istenecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"