Sürpriz zirve bitti! O soruya yanıt vermedi

TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki sürpriz görüşmesi bitti. 45 dakika süren görüşme sonrası, ikili kısa bir basın açıklaması yaptı.

GİRİŞ 02.12.2018 14:03 GÜNCELLEME 02.12.2018 16:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki sürpriz görüşmesi bitti. 45 dakika süren görüşme sonrası, ikili kısa bir basın açıklaması yaptı.

Görüşme sonrası açıklama yapan Meclis Başkanı Binali Yıldırım, "Nezaket ziyaretinde bulundum. Meclis başkanı seçildikten sonra kendisi arkadaşlarıyla bize ziyarette bulunmuştu. Yeni dönemde hem meclis çalışmaları hakkında bilgilendirme istişare fırsatı bulduk hem de ziyaretimizi gerçekleştirmiş olduk" dedi.

Yıldırım, gazetecilerin "Ziyaretiniz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı öncesinde bir veda ziyareti olabilir mi?" sorusuna ise yanıt vermedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, "Sayın başkan nezaket ziyaretinde bulundu. Kendisine yürekten teşekkür ederim. Aynı zamanda parlamentodaki çalışmalar konusunda da bilgilendirdi" diye konuştu.

 

 

"İADE-İ ZİYARET"

Görüşme talebinin Binali Yıldırım'dan geldiği öğrenilirken, CHP kaynakları bunun "iade-i ziyaret" olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz temmuz ayında Binali Yıldırım, TBMM Başkanı seçildikten sonra Kılıçdaroğlu bir ziyarette bulunmuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Binali Yıldırım'a hayırlı olsun dileğinde bulunmuştu.

YORUMLAR 3
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    ne görüştüler acaba siyaseten bin ali ne teklif etti acaba
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    insan makam aracına kadar nezaketen ev sahibi olarak eşlik eder kılıçdaroğlu yine yaptı yapacağını
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    1. kelimende cevabın var aslında.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor