BAE'nin Erdoğan şaşkınlığı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Latin Amerika ziyareti kapsamında Venezula'yı ziyaret edip Nicolas Maduro ile görüşmesi, Türkiye düşmanı BAE Prensi Nahyan finansmanındaki Al Arabiya'yı şaşkına çevirdi.

BAE'nin Erdoğan şaşkınlığı
BAE'nin Erdoğan şaşkınlığı
GİRİŞ 04.12.2018 21:21 GÜNCELLEME 04.12.2018 21:23
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın Venezuela'yı ziyaret etmesinin ardından, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) hazımsızlığı dikkat çekiyor. Özellikle büyük bir yer altı cevherine sahip olan Venezuela'ya yapılan Türk seferleri Türkiye düşmanlığını alevlendirdi.

 

 

"ERDOĞAN, TRUMP'A RAĞMEN MADURO'YA GİTTİ"

Türkiye düşmanı BAE Prensi Nahyan finansmanındaki Al Arabiya, Başkan Erdoğan'ın ziyaretini manşetine taşıdı. Donald Trump'ın Venezuela ile olan karşıtlığına karşın Erdoğan'ın Caracas ziyaretini değerlendiren Al Arabiya "Trump'a rağmen Erdoğan Maduro'ya gitti" haberini internet sitesinden yayınladı.

 

 

Başkan Erdoğan'ın, Trump ile aralarının bozuk olmasına rağmen müttefiki ABD'yi takmadan, Venezuela'ya gitmesinden rahatsız olan Al Arabiya bu durumu sorguladı.

MADEN RAHATSIZLIĞI

Özellikle ABD tarafından ders verilmeye çalışılan Nicolas Maduro, yalnızlığa itilmeye çalışılıyor. Buna karşılık sağlam ilişkiler kurarak madenlerini işletmeyi ve dışarı açılmayı hedefleyen Venezuela, Türkiye ile sıcak temas halinde.

Milyar dolarlık bir pazarın tek başına hakimi olma yolunda, önemli bir kazan- kazan ortaklığına giden Türkiye, bu noktada, Al Arabiya gibi sömürü düzeninin medya ayakları tarafından şaşkınlıkla seyrediliyor.

YORUMLAR 70
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    bae ,herkesi kendi gibi uşak zannediyor.
    Cevapla
  • hsn 5 yıl önce Şikayet Et
    Var ol reis , Türk ün gücünü tüm dünya yeniden hissetti .
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    reis sen işini bilirsin biz sana güveniyoruz
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana Reis.
    Cevapla
  • Nobut 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün REIS. ALLAH yardımcın olsun.Sayende ülkemizi güzel günler bekliyor. Belki bizler değil ama inş çocuklarımız görecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor