İnce'den Kılıçdaroğlu'na İstanbul göndermesi

CHP’li İnce, 'Ben bu kentin 16 yıl milletvekilliğini yaptım. Artık benim için o defter kapandı. Ben Yalova’dan hiçbir şekilde artık bir yere aday değilim. Başka yerlere adayım. Tahmin ediyorsunuz siz.' dedi.

İnce'den Kılıçdaroğlu'na İstanbul göndermesi
İnce'den Kılıçdaroğlu'na İstanbul göndermesi
GİRİŞ 06.12.2018 10:14 GÜNCELLEME 06.12.2018 10:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CHP’li Muharrem İnce, "Ben bu kentin 16 yıl milletvekilliğini yaptım. Artık benim için o defter kapandı. Ben Yalova’dan hiçbir şekilde artık bir yere aday değilim. Başka yerlere adayım. Tahmin ediyorsunuz siz." dedi.

İnce, CHP Çiftlikköy Belediye Başkanı Adayının bir alışveriş merkezinin salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

İnce, yaptığı konuşmada, Yalova’da uzun yıllar milletvekilliği yaptığını hatırlatarak “Ben bu kentin 16 yıl milletvekilliğini yaptım. Artık benim için o defter kapandı. Ben Yalova’dan hiçbir şekilde artık bir yere aday değilim. Başka yerlere adayım. Tahmin ediyorsunuz siz.” ifadesini kullandı.

 

 

Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye "başarısız" göndermesi

Girdiği her seçimi kaybeden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, medya kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda partisinin mağlup cumhurbaşkanı adayı İnce'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili olarak, "Öyle bir düşüncem yok. İstanbul'u, arkasında başarı hikayesi olan biriyle alacağız." şeklinde konuşmuştu.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 7
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen sinsi kk ile başedemezsin saf İnce. Kk senin seviyeni düşürdü artık takmaz seni.
    Cevapla
  • İbrahim Bozkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın İnce;gel bakalım buraya,bizim köye muhtar olarak atadım seni!
    Cevapla
  • avşar 5 yıl önce Şikayet Et
    Görüyormusun bu sefer gel buraya muharrem demedi. Gel muharrem git muharrem. Eğer düşünürsen bizim köye muhtar yapalım. Gerçi köyde de hısım akraba olmayınca oy vermiyorlar ama sen yabancı değilsin.Düşünürsen beni ara boşta kalmazssın hiç olmazssa. Hem bakarsın bir seçim kazanmış olursun
    Cevapla
  • Lugat 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam acik acik chp parti baskanligina adayim diyor gel muharrem dedikleri anda muharrem incenin siyasi arenadaki omru bitmistir gorecegiz bakalim 2030 a kadar hic bir yetkide aday olamayacak sadece uzaktan izleyecektir
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    cumhur-başkanlığı, olmadı chp genel başkanlığı, o da olmadı istanbul belediye başkanlığı, artık o da olmazsa kanarya sevenler derneği başkanlığı. ama mutlaka bir başkanlık istiyor adam. tek sıkıntı, çıta giderek düşüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!