Skandal çağrı için ilgili AK Parti'den açıklama!

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK),Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 11.12.2018 18:18 GÜNCELLEME 11.12.2018 19:50
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

AK Parti MKYK toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fox TV sunucusu Fatih Portakal'ın 'sokağa çıkalım' şeklindeki skandal çağrısıyla ilgili bir soruya cevap verdi.

Çağrıyı sorumsuzluk olarak niteleyen Çelik, medya mensuplarının ve siyasi parti üyelerinin halkı teskin etmeleri gerekirken, tahrik etmelerinin manidar olduğunu söyledi.

Ömer Çelik'in konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

 

 

RİZE'DE EMNİYET MÜDÜRÜ'NÜN ŞEHİT OLMASI

Emniyet camiamıza, güvenlik güçlerimize, muhterem ailesine ve eşine başsağlığı ve taziyelerimizi arz ediyoruz. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Olayı gerçekleştiren kişi gözaltında. O kişinin sorgulanmasıyla gerçekler ortaya çıkacaktır.

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TEŞKİLATLARLA İLGİLİ UYARILARDA BULUNDU

MKYK toplantısında iç ve dış gelişmeler değerlendirildi. Sayın Cumhurbaşkanımız ayrıntılı bir şekilde yerel seçimlere dönük değerlendirme yaptı. Teşkilatlarımızın gözden geçirilmesiyle ilgili kendilerinin uyarıları oldu. İlgili birim başkanı arkadaşlarımız notlarını aldılar. Arkasından iç ve dış gelişmeler ele alındı. Arkasından sosyal gelişmelerle ilgili sunumlar yapıldı

FRANSA'DAKİ OLAYLAR

Her ne olursa olsun vandalizmle demokrasi bir arada yaşamaz. Biz, vandalizme de karşıyız, göstericilere karşı aşırı güç kullanılmasına da karşıyız.

FATİH PORTAKAL VE BİR CHP'LİNİN "SOKAĞA ÇIKIN" SKANDALI

Toplumsal taleple vandallığı ayırmak lazım. Bazı medya kuruluşları çok kolay sokğa çağırıyorlar. Her ne olursa olsun vandalizm ile demokrasi bir arada yaşamaz. Ortada çok karmaşık bir durum var. Başka bir şeye dönüştürmeye çalışıyorlar. Mevcut hükümetin hedef alındığından bahsediliyor. Bu çağrıları masum çağrılar olarak görmüyor ve güçlü bir şekilde kınıyoruz.

"TESKİN EDİCİ ROL OYNAMALARI GEREKİRKEN, TAHRİK EDİYORLAR"

Bu şahısların bu şekilde, aslında teskin edici rol oynaması gereken siyasilerin veya medya mensuplarının, tam tersi şekilde tahrik eden bir rol içerisinde olması manidar.

Acaba bunlar, kendi partilerinin, kendi basın yayın kuruluşlarının benzer bir vandalizmle karşı karşıya mı kalmasını istiyorlar. Yani başkaları üzerinden bunu çok kolay konuşuyorlar, sokağa çok rahat çağrı yapıyorlar ama unutmamak gerekir ki, ortada bir toplumsal bir talep değil bir vandalizm var. Bu sorumsuzluk konusunda çok haklı tepkiler var, yargı yoluna başvuranlar var.

"NE ZAMAN BİR VESAYET MEKANİZMASI SÖZ KONUSU OLSA CHP HEMEN HAREKETE GEÇİYOR"

Ne zaman bir vesayet ortaya çıksa ne zaman bir vesayet mekanizması söz konusu olsa bunun en büyük hamisi olarak CHP, enerjisini buraya seferber etmeye, akıtmaya devam ediyor.

YORUMLAR 81
  • Yok artık 5 yıl önce Şikayet Et
    Bak çapulcu Bu ülkede bacısının başını üni kapılarında açtınız fişlediniz. Asker analarını başı örtülü diye yemin törenlerine almadınız. Bir tanesi sokaklara çıkıp yakıp yıkmadı. Sen bir ağaç dedin yabancının uşağı olup ülkeni sattın yakıp yıktın. BUNDAN SONRA YOK ÖYLE YAĞMA...
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan haini ne zamandır devlete meydan okuyor görmüyor musunuz? devletimiz bu kadar mı aciz dünyada demokrasi yalnız bizim ülkemizde mi geçerli vatan hainleri daha ne kadar devletimize meydan okuyacak Osmanlı ve Türk geleneğinde vatana ihanet edenin cezası bellidir
    Cevapla
  • ilhami 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bu adamın neden kabuğunu soymuyor ?
    Cevapla
  • Ahmet TUNA 5 yıl önce Şikayet Et
    Fox TV nin hala kapatılmamasına tahammül edemiyorum.
    Cevapla
  • Hamza 5 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin yerinde olsam kimliğini alır vatan haini ilan eder ve ülkeden sürerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı