Bakan'dan kazanın sebebine ilişkin açıklama

Ankara'da 9 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasıyla ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan "Adli ve idari tahkikat devam ediyor. Sinyalizasyon sistemi demiryolu sistemi için olmazsa olmaz değil." dedi.

GİRİŞ 14.12.2018 14:12 GÜNCELLEME 14.12.2018 14:45
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Bakan Turhan kazanının sebebinin sinyalizasyon olduğu iddialarına ilişkin, " Adli ve idari tahkikat devam ediyor. Sinyalizasyon sistemi demir yolu için olmazsa olmaz bir sistem değil. Bu sistemin olmamasından dolayı Demir Yolları'nda işletme yapılamaz diye bir şey olamaz. Sinyalizasyon olmadığı için kaza oldu diyenler doğru bir değerlendirme yapmıyor." ifadelerini kullandı.

 

 

TELSİZLER İNCELEMEYE GÖNDERİLDİ

Bu arada soruşturma kapsamında haberleşmenin sağlandığı iddia edilen telsizlerin incelenmek üzere emniyete gönderildiği öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 30
  • Halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Tcdd thy kalitesine cikmali
    Cevapla
  • erdaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Gitti bizim vatan perver profesörümüz RABBİM rahmeti ile muamele eylesin kazanın sebebi çok açık manşandizin geri çağırılması ve makas değişimi bu açık açık sabotaj dır başka açıklaması yok.
    Cevapla
  • BİLGİNAKREP 5 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR KAZA OLAMAZ... Ispartada uçak kazasında Türkiye'nin deneysel yüksek enerji fiziği alanında en önemli 6 bilim adamı vefat etti. Uzay Ajansı’nın kurulduğu gün tren kazasında Astronomi ve Uzay Bilimleri’nde Türkiye nin S.Hawkingi kabul edilen Prof. Berahitdin Albayrak’ı kaybediyoruz. Trendeki akedemisyenler ayrı.
    Cevapla
  • Cemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha önceki tren kazasında 29 bu kazada 9 kişi yaşamını kaybetti öncelikle allahtan rahmet diliyorum.bu duruma bir çözüm bulunması şart insanların hayatı bu kadar ucuz olmamalı.sorumlular gereken cezaları almalı hak yerini bulsun
    Cevapla
  • Fikri 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah suçlu olan hakettiği cezayı alır, hapse atılır mesela en az 5 yıl. Kamu görevlileri bu şekilde ancak bi hakkın görevlerini yaparlar. Ayrım yapmadan amasız lakinsiz adaletli kararlar bekliyoruz
    Cevapla
  • adilduzen 5 yıl önce Şikayet Et
    olen onemli bir uzay bilim adaminin neden on vagonlara bindirildi bu arastirmali butun iceri girenler takibe alinmali bileti alirken arkasindaki kisiler takibe alinmali normal kaza dgil hazirlanmis dis gucler degil icerdekilerin isi buyuk ihtimal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda