Akar rakamı açıkladı: 15 bin kişi ihraç edildi

Milli Savunma Bakanı Akar, '15 Temmuz’dan itibaren, FETÖ nedeniyle, TSK’dan 150 general/amiral, 7 bin 595 subay olmak üzere toplam 15 bin 154 personel ihraç edildi' dedi.

Akar rakamı açıkladı: 15 bin kişi ihraç edildi
Akar rakamı açıkladı: 15 bin kişi ihraç edildi
GİRİŞ 18.12.2018 01:35 GÜNCELLEME 18.12.2018 03:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Akar, "15 Temmuz’dan itibaren, FETÖ nedeniyle, TSK’dan 150 general/amiral, 7 bin 595 subay olmak üzere toplam 15 bin 154 personel ihraç edildi" dedi.

 

 

Akar ayrıca, "FETÖ bağlantılı son personel de Milli Savunma Bakanlığı bünyesinden temizleninceye kadar mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" şeklinde konuştu.

AKAR: TERÖRİSTLERİN MÜNBİÇ'TE MEVZİLER HAZIRLADIĞI TESPİT EDİLMİŞTİR

Milli Savunma Bakanı Akar: "ABD tarafından PKK/YPG’nin Münbiç’ten çıkarılacağına dair sözler verilmiş olmasına rağmen, terör örgütünün Münbiç’te çukurlar kazdığı, mevziler hazırladığı tespit edilmiştir. Verilen taahhütlere uyulmadığı, sözler tutulmadığı takdirde, diğer bölgelerde olduğu gibi yeri ve zamanı geldiğinde buradaki teröristler de kazdıkları çukurlara gömülecektir."

 

YORUMLAR 9
  • Bir Nefer 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben sayın cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum gelmiş geçmiş en iyi kararı vermiştir Sayın genel kurmay başkanımızı milli savunma bakanı olarak ataması bir vatandaş olarak beni çok gururlandırmıştır tam isabetli bir kar diyorum sayın bakanıma hayırlı olmasını diler Allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • CAN MEHMEDİM 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın paşam ben devlet memuruyum beni hemen askere alırsanız bu kanı bozuk Pkk'lı domuzlara karşı savaşmak istiyorum ya ölüm ya istiklal diyor Allah vatanımız ve milletimizi devletimize zeval vermesin diyor Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Vatan-Bayrak 52 5 yıl önce Şikayet Et
    Paşam saygılar yüce yaradanım sizlere daha çok güç versin senin gibi vatan sevgisi olanları seviyoruz.
    Cevapla
  • Gakkoş 5 yıl önce Şikayet Et
    Askerliğini yapmış memurlara sınavsız geçiş ve fetöden mağdur atılmış askerlere askerliğe geri dönme hakkı verilmeli acilen.Ben hazırım her an.
    Cevapla
  • Mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen büyük adamsin. Adam gibi adamsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı
Haliç'te Türklere karşı Bizans zinciri: Efsaneler ve gerçekler