CHP'nin İstanbul ve Ankara adayı belli oldu!

CHP'de İstanbul adayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mansur Yavaş olurken, Antalya'da Muhittin Böcek, Adana'da ise Zeydan Karalar aday olarak belirlendi.

GİRİŞ 18.12.2018 17:35 GÜNCELLEME 18.12.2018 19:53
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

CHP'de bugün iki önemli toplantı vardı. Önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK), sonra Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

 

 

İSTANBUL VE ANKARA ADAYI BELLİ OLDU

Parti Meclisi'nde alınan karara göre Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olurken, Mansur Yavaş'ta Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

 

 

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye adayı Ekrem İmamoğlu (sağda) Ankara Büyükşehir Belediye adayı ise Mansur Yavaş (solda) oldu...

EKREM İMAMOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Adaylığının açıklanmasının ardından Twitter'dan bir mesaj yayımlayan İmamoğlu, "İstanbul’un geleceği ve İstanbulluların mutluluğu için yola çıkıyoruz. Beni bu göreve layık gören partime, genel başkanımıza ve tüm İstanbullulara içtenlikle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Twitter'dan bir açıklama yapan Yavaş, "Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı'nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu'na, Sayın Akşener'e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni,seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur. Yolumuz açık olsun. Allah'ın izni, halkımızın takdiriyle Cumhuriyetimizin kalbi Güzel Ankara'ya hizmetkar olmaya talibim. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Ankaralılara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

CHP'nin Antalya adayı Muhittin Böcek...

ANTALYA VE ADANA'DA DA ADAYLAR BELLİ OLDU

Parti Meclisi'nde yapılan oylamada Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olurken, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

CHP'nin Adana adayı Zeydan Karalar...

BOLU ADAYI TANJU ÖZCAN OLDU

Parti Meclisinde yapılan oylamada Bolu Belediye Başkan adayı olarak Tanju Özcan'ın gösterilmesine karar verildi.

CHP'nin Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan...

İllerde belli olan adayların diğerleri şöyle;

Ağrı Merkez Ahmet Meriç

Sivas Merkez Ali Akyıldız

Niğde Merkez Rasim Yılmaz

YORUMLAR 91
  • tolga 5 yıl önce Şikayet Et
    mansur yavaş sağda bir saygınlığın vardı onuda kayıp ettin yarında sol arkandan atar tutar
    Cevapla
  • amiiiiiin 5 yıl önce Şikayet Et
    chp uzaydan adam getirse bosuna Allahin izniyle cunku cep huzur bozucu mejlisin bile huzurunu chp bozuyor turkiyeyi satatlarda bizi perisan ederler bunlarin ulke gibi bir kaygilari yok bunlara firsat verenlerde ayni gunaha ortak okacsklar cok dusunmek lazim oy vetirken vicdanli olmak gerek sejhirlerimizi kime teslim ettiyimizi iyi dusunmeliyiz yolsuzlukkari aldi basini gidiyor ders cikarmasak daha buyuguyle karsilasitiz Allahimm korusun
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Adayınızda ittifakınızda genel başkanlarınızda bu milletin gözünden düşmüştür.Güven endeksiniz Sıfir.Izmiri Köykente çevirdiniz.
    Cevapla
  • SERKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Antalya ‘da Ümit Uysal varken...
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sizlere fırsat vermesin inşaallah
    Cevapla
  • sorucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden emmolu? Bunlar gevur mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...