CHP'nin İstanbullulara layık gördüğü isme bak!

CHP, İstanbul adayının Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı. İmamoğlu ismini duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi zira İmamoğlu skandallarla bilinen bir isim...

GİRİŞ 19.12.2018 10:40 GÜNCELLEME 19.12.2018 16:57
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Haber7.com

 

 

CHP'nin İstanbullulara layık gördüğü Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Türk katillerinin heykelini diktiren Ekrem İmamoğlu oldu.

Kılıçdaroğlu'nun siyasi geçmişi skandallarla dolu prensi İmamoğlu, Beylikdüzü'nde Yaşam Vadisi olarak adlandırılan parkın tam ortasına "Türk Ordusu Kıbrıs'a geldiğinde kurtaracak tek bir Türk bile bulamayacaktır." diyen Türk katili Başpiskopos Makarios'un heykelini yaptırdı.





POLİSİMİZE "SATILMIŞ KÖPEKLER" DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu'nun sözde adalet yürüyüşünde yanından ayrılmayan Ekrem İmamoğlu, kendi adaletini kendi tesis etmeye çalışarak adamlarıyla Türk polisine saldırması, polisimize "Satılmış köpekler" diye hitap ettirmesi, 26 ay önce temelini atıp tek çivi çakmadığı cami projesine ikinci kez temel atma töreni düzenlemesi ve kendinden önceki belediye başkanlarının projelerinin üstüne konmasıyla hatırlanıyor.

 

 

ÖMER HALİSDEMİR'E YAPTIĞI SAYGISIZLIK AKILLARDA

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir caddeye Ömer Halisdemir ismi verilmesi teklifine 'isim enflasyonu' olur demiş teklifin komisyona gelmesini engellemişti.

BELEDİYENİN BORCUNU 3'E KATLADI

Kendinden önceki belediye başkanlarının projelerinin üzerine oturmasına rağmen belediye kaynaklarını da çarçur eden İmamoğlu, 150 milyon lira borçla teslim aldığı Beylikdüzü Belediyesi'ni 500 milyon TL'ye ulaştırmayı başardı. Belediye çalışanlarının maaşları ise bankalardan alınan kredilerle ödeniyor.

YORUMLAR 109
  • Osman Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben devletine bağlı bir vatandaş olarak İstanbul'a 94'ten beridir hizmet etmiş ve eskiye nazaran bir çok yatırım yapmış bir liderin bir siyasi görüşü bırakıpta memlekette dikili ağacı olmayanlardan medet ummam. Hür irademle oyum Ak partiye tabikide.
    Cevapla
  • vatanım 5 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda yaşayan vatandaşlarımız iyi düşünün ona göre oy verin öyle atıp tutmakla başkan olunmaz eski istanbul çöplüğüne dönmek istiyorlarsa buyrun versinler her şeye rağmen arada eksiklikler sıkıntılar olsa da AKP iş yapıyor.sırf kızıyoruz diye chp ye oy vereceğime hiç vermem daha iyi ..ha adam gibi adam varsa çalışacak o zaman eyvallah çıkarsınlar milletin güvenini kazansınlar. o da varmı chp de :( hiç görmedim
    Cevapla
  • yiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu mu papazoğlu mu?
    Cevapla
  • Yusuf D. 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam CHP ye uygun bir aday işte,bunda şaşıracak ne var,asıl adam gibi bir adam bulsalardı şaşardım.
    Cevapla
  • kader 5 yıl önce Şikayet Et
    baska adamı yok ne yapsın chp lıderı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu