CHP 'operasyon'a başladı! Hedefleri Bakan Akar

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 15 temmuz'da başına silah dayayan teröristlere direnen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a akılalmaz iftiralarda bulundu. Türkiye'nin Fırat'ın Doğusuna operasyon kararı almasının ardından CHP'lilerin bir anda Bakan Akar'ı FETÖ üzerinden hedef alması dikkat çekti.

GİRİŞ 19.12.2018 11:10 GÜNCELLEME 19.12.2018 11:23
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Haber7.com

TBMM’deki bütçe görüşmelerinde gündem dışı söz alarak kürsüye çıkan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı hedef alan akılalmaz iftiralarda bulundu. Özel, icra subayının kumpas davalarında rol aldığını, kumpas mağduru subaylar Hasdal Cezaevi’nde yatarken Akar’ın onları ziyaret etmediğini söyledi. Özel ayrıca Akar'ın, Türk askerinin başına çuval geçirten ABD'li komutan Odierno'dan, üstün liyakat madalyası aldığını öne sürdü. 

GERİLİM BİR ANDA TIRMANDI

Bakan Akar, Özel'in akılalmaz açıklamalarına tek tek cevap verdi fakat Özel'in sözleri Meclis'te gerilimin tırmanmasına sebep oldu. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Özel'e tepki gösterdi. CHP sıralarına doğru yürüyen Cora'yı, AK Parti milletvekilleri araya girerek engelledi. CHP ile AK Parti milletvekilleri arasında tartışmanın sürmesi üzerine TBMM Başkanvekili Mithat Sancar, birleşime ara verdi. 

 

 

OPERASYON İŞARETİ VERİLDİ, AKAR'A SALDIRMAYA BAŞLADILAR

Türkiye'nin Fırat'ın Doğusuna operasyon kararı almasının ardından CHP'lilerin bir anda Bakan Akar'ı FETÖ üzerinden hedef alması dikkat çekti. Türkiye'nin operasyon kararı terör örgütleri ve rejim üstünde büyük korku yaratırken  CHP onlardan önce harekete geçti ve Akar'a saldırmaya başladı.

AMAÇ AKAR VE TÜRK ASKERİNİ YIPRATMAK

CHP'nin son dönemde HDP/PKK çizgisine kaydığı her kesim tarafından bilinirken, CHP'nin Türk askerinin gerçekleştirdiği operasyonlar karşısında aldığı tavır da alenen ortada. CHP'nin bu son saldırısının amacının Bakan Akar ve Türk askerini yıpratmak,  motivasyonunu bozmak, ordu içerisinden fitne çıkarmak olduğu düşünülüyor.

KILIÇDAROĞLU HER OPERASYONDA AYNISINI YAPIYOR

-Kılıçdaroğlu Fırat Kalkanı operasyonunda bölgede sadece PKK-PYD teröristleri de olmasına rağmen sadece DAEŞ'lilerin hedef alınmasını istemişti.

-İdlib operasyonunda “İdlib’den gelecek her şehidin sorumlusu Erdoğan’dır" diyerek, Türkiye'nin Esad rejimiyle vakit kaybetmeden görüşmesi gerektiği belirtmişti.

-Afrin Harekatı için “Türkiye’nin güvenliğini alabilecek noktaya kadar gitmeli ama ben Afrin’e girilmesini asla doğru bulmuyorum” ifadelerini kullamıştı.

CHP'LİLER DE GENEL BAŞKANLARINI ARATMADI

-CHP milletvekili Aytuğ Atıcı, Afrin operasyonunu "işgal" olarak nitelendirmiş ve  “Afrin’in işgali şu anda yanlıştır” demişti.

-CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ünal Çeviköz, “Türkiye’nin de PYD/YPG birleşkesi şeklinde kullandığı ifadenin bir ayrıma ihtiyaç göstermesi gerektiğine inanıyoruz. O da şudur; PYD bildiğiniz gibi siyasi bir oluşumdur.” diyerek büyük bir skandal imza attı

-CHP PM üyesi Sera Kadıgil ise Suriye'de binlerce kişiyi katleden rejim taraftarı olduğunu attığı tweet ile duyurmuştu..


 

YORUMLAR 86
  • AHMET 5 yıl önce Şikayet Et
    Akar sosyal demokrat olsaydı ATATÜRK ün askeri diye madalya takarlardı,yıllarca üst yargı organları,emekli paşalar hep chp ve organlarında görev alıyordı gık ları çıkmıyordu şimdi nodu RÜYA BİTTİ
    Cevapla
  • kafkas 5 yıl önce Şikayet Et
    siz değilmisiniz fetönün banka ve basın kuruluşları önünde destek veren siz kimsiniz Hulusi Paşayı eleştiriyorsunuz önce bi dönün genel başkanınıza bakın
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı olsunlar! .. Fetöye karşı Canını ortaya koyan pkk.yı tamamen bitireceğiz diyen Hulusi Paşaya dokunanın elini kırarız!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye için canını ortaya koyan Erdoğan ve Sülayman Soylu gibi Bakanımız Hulusi Paşa ilede uğraşanlar karşısında bizi bulur! 15 Temmuzda demekki bazı şeyleri anlayamamışlar? ama biz anlatırız!!.
    Cevapla
  • hsn 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp kudurmasında kim kudursun sayın akar zamanında devletimiz hdpkk ya kan kusturmuş bu da ckıpye dokundu tabi adamların seçim ortağı hdpkk kan ağlıyor bu dönem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri