Bahçeli: Eğer MHP'li biri o konuşmayı yapsaydı…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis kulisinde gazetecilere, bütçe konuşmasında AK Parti ile polemiğe giren CHP'li Abdüllatif Şener için "Eğer MHP'li biri o konuşmayı yapsaydı 'Gel otur yerine' derdim. Partisini yok sayan bir konuşma yaptı" dedi.

Bahçeli: Eğer MHP'li biri o konuşmayı yapsaydı…
Bahçeli: Eğer MHP'li biri o konuşmayı yapsaydı…
GİRİŞ 21.12.2018 21:24 GÜNCELLEME 21.12.2018 21:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bahçeli, TBMM Genel Kurulunda devam eden 2019 yılı bütçe teklifi görüşmelerinin son gününde verilen arada, kuliste gazetecilerle sohbet etti.

Şener'in, Genel Kurulda CHP Grubu adına yaptığı konuşmaya ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine Bahçeli, bunun CHP'lilere sorulması gerektiğini söyledi.

Bahçeli, Şener'in partisini yok sayan bir konuşma yaptığını belirterek, "MHP'den biri konuşma yapsaydı, 'otur yerine geç' derdim." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 2
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    laf konuşmak marifet değil millet önce konuşana bakıyor bu adammı diyor sonra lafa bakıyor bu lafmı diye gülüyor.chp-hdp vekili çıksa ne yazar millet dalgasına gülüyor bir çoban mecliste konuşma yapsa millet ona daha çok değer verir.Bu muhalefet eline 2 koyun versen güdemezler kendisine faydası olmayanın millete faydası olmaz
    Cevapla
  • Hak ve Batıl 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu secim hdpseverler ile terorle mucadele edenler arasindaki secim olacak. Hdp tarihi boyunca yapmadigi aday cekme olayini chp icin yapti.peki neden ? Ne karsiliginda ? İstanbul ve ankarada hdp chp ye oy atacak.bu illerde belediyelerde hdplileri gormemek icin oy atın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı