Özhaseki'den 'Erdoğan' sürprizi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Özhaseki, gençlerin yoğun isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı.

GİRİŞ 23.12.2018 21:21 GÜNCELLEME 24.12.2018 04:43
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "31 Mart yerel seçimlerinde yedi düvele karşı mücadele vereceğiz. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıyoruz." dedi.

 

 

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı, Necmettin Erbakan Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, gençlerin isteği üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı.

 

 

"ÇOK AZ ANKARA'YA YAKIŞMAZ"

Konuşmasına salonda kaç kişi olduğunu sorarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Özhaseki, "2 binden fazla." yanıtını verdi.

Erdoğan, bunun üzerine, "Çok az, Ankara'ya yakışmaz." dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "2 bin kadar genç bir araya geldiğinizi öğrendim. Ankara'ya 2 bin genç yakışmaz, sizin Ankara'da kapalı spor salonunu hıncahınç doldurmanız lazım. Bundan sonraki toplantıyı Ankara Spor Salonu'nda yapmalıyız. Ona hazır mısınız? 31 Mart yerel seçimlerinde yedi düvele karşı mücadele vereceğiz. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıyoruz." diye konuştu.

Mehmet Özhaseki'nin Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu hatırlatan Erdoğan, Kayseri'de beş dönem büyükşehir belediye başkanlığı yaptığını anlattı.

Erdoğan, Kayseri'yi o dönemde ciddi bir dönüşüm ve değişime kavuşturan Özhaseki'nin, Ankara'ya yakışacağını söyledi.

ERDOĞAN: ANKARA'YI ÇOK FARKLI KONUMA GETİRMEMİZ LAZIM

Milletvekilliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığıyla bu deneyimlerini Ankara'da her yönüyle ortaya koyacak bir belediye başkanına Ankara'nın ihtiyacı olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Bu konuyla ilgili çok çalışmamız, gayret etmemiz lazım. Bunun neticesinde de Ankara'yı çok daha farklı bir konuma getirmemiz lazım." dedi.

Ankara'nın 1994'ten itibaren Melih Gökçek ile değişim ve dönüşüm süreci yaşadığını aktaran Erdoğan, bu süreçle güzelleşen Ankara'nın bu şekilde devam ettirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Erdoğan, "Bunun için gençliğe çok ciddi ihtiyacımız var. Gençliğimizin çalışmasına çok ciddi ihtiyacımız var. Özhaseki ağabeyiniz genel yönetimde her zaman sizlerin yanında olacaktır." dedi.

Gençlerden 31 Mart'taki yerel seçimler için kapı kapı dolaşmalarını isteyen Erdoğan, "Yurtlardaki, okullardaki bütün genç arkadaşlarımızla el ele vereceğiz. Onlarla beraber çalışacağız. Ben inanıyorum ki 31 Mart akşamı Ankara, kendisine yakışan sesi ve neticeyi ortaya koyacaktır." ifadesini kullandı.

"AY BAŞINDAN İTİBAREN PROJELERİ AÇIKLAYACAĞIZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki ise 25 kişilik bir ekiple çalıştığını, ay başından itibaren projelerini açıklayacağını bildirdi.

Özhaseki, projelerin Ankaralıları sevindireceğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bunların içerisinde stat var, 11 başlıkta yüzden fazla proje var. Bunların hepsi ayakları yere basan ve insanların beklediği projeler. Bizim de seçimler boyunca yapacağımız bir işimiz var. 'Seçimler boyunca sizin tavrınız nasıl olacak, taktiğiniz ne olacak?' diye bana soruyorlar. Taktiğimiz çok basit; dürüstlük, şeffaflık, açıklık olacak ve doğruyu söyleyeceğiz. Kimseyle de uğraşmayacağız. Hele ana muhalefetin yaptığı gibi yalan hiç söylemeyeceğiz. Onların yaptığı gibi kimseye iftira atmayacağız. Adaylığım ilk açıklandığı günden itibaren ayakları tutuştu, yalanlar uydurmaya başladılar.

Yalnız ben o ana muhalefetin yaptığı yalanlar karşısında şerbetliyim. Zamanında belediye başkanlığım döneminde de yapmışlardı. O iftiraların hepsinden davalar bittiği gibi tazminat davaları açtım, Kılıçdaroğlu dahil çevresinden çok para aldım. O gelen paralarla da inşallah Ankara'da döner yeriz hep beraber. Bunlar yalan söylemeye, iftira etmeye devam etsinler. Biz işimize bakacağız."

AK Parti Ankara milletvekilleri Yalçın Akdoğan ve Orhan Yegin ile Zeynep Yıldız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir ve çok sayıda partili katıldı.

Programın sonunda, mahalle başkanlarına plaket takdim edildi.

YORUMLAR 31
  • ANKARALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni projelerinizde METRONUN RİNG Otobüsleri ücretsiz olsun.
    Cevapla
  • AYNEN 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşın Metroları kullanması için fiyatının daha cazip olması lazım.Vatandaş hem metroyu kullanıp hemde daha fazla para neden ödesin. Onun için metro ringleri bedava olsun.
    Cevapla
  • Figen 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Mehmet ÖZHASEKİ Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanlığınız hayırlı olsun. Beş dönem başkanlık yapmış bir başkan tecrübe, deneyim çok önemli Ankara'yı çok ileri taşıyacağı kanaatindeyim.
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef bazı illerde olduğu gibi yanlış aday. inşallah kaybetmeye sebep olmaz ama bu sefer durum iyi değil Ankara için. Hayırlısı bakalım. Belki küçük şerler büyük hayırlara sebep olur.
    Cevapla
  • Xahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Emşerim yolun acık bahdiyar olsun
    Cevapla
  • SİYASETÇİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğri oturup doğru konuşalım Ak partiyi Ak parti yapan Erdogandır seçime girenlerin hepsi onun sayesinde kazanıyor...
    Cevapla
  • o kadar 5 yıl önce Şikayet Et
    işte buna yorum derim ben.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı