Erdoğan: HDP'yle ilgili müjdeyi her an verebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "HDP'nin karın ağrısını biliyoruz, bugün yarın sizlere müjde verebiliriz" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 25.12.2018 13:05 GÜNCELLEME 25.12.2018 13:15
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP'nin bütçe görüşmelerindeki açıklamalarını eleştirerek, onların bu açıklamalarına karşılık müjde verebileceklerini belirtti.

 

 

"KANDİL'DEN İCAZET ALANLARLA İLGİLİ MÜJDE VEREBİLİRİZ"

Erdoğan şunları söyledi: "Bölücü örgütün Meclis'teki taşeronlarının asıl karın ağrılarının farkındayız. Bunun için onların söylediklerini, hakaretlerini, çirkefliklerini dikkate almıyoruz. Onların, Kandil'deki terör baronlarından icazet almadan tek bir kelime dahi edemediklerini, edemeyeceklerini gayet iyi biliyoruz. Şu anda açıklamıyorum. Bugün, yarın sizlere bu konuda da önemli müjdeler verebiliriz. Onların demokrasimiz adına bir katkı beklemiyoruz. Meclis'te bulunma sebepleri Türkiye'nin önünü açacak projeleri sabote etmek olanların milletimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunması mümkün değil. Bölücü örgütün siyasi uzantılarının rahatsız olmaları gayet normal."

 

 

YORUMLAR 44
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah kapatılır ve bu kişilere her ne at adında olursa olsun tekrar parti kurdurulmamalı parti kurmazysk nın cumhurbaşkanının ve meclis kararı ile olmalı ve bu vatana hizmet etmeyen partiler kesinlikle kurulmamalı izin verilmemeli
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman nie kapanmıyor bu HDP
    Cevapla
  • Haso 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada en cok para pkk y’a gidiyor.avrupadaki kurtlerin %90ni pkk y’a yardim ediyor
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    Kapatsan bile "halk, demokrasi, özgürlük, vs vs" kelimeleri içeren yeni partilere girerler. Bence istihbarat daha da etkin hale getirilmeli, terörle ilişkili olanlar derhal hapse atılmalı. Görevden uzaklaştırma yetmez, doğrudan hapse atılsın.
    Cevapla
  • belevili41 5 yıl önce Şikayet Et
    oda olacak inşaAllah
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    bölücü terör örgütüne destek veren yardım eden herkes cezalandırılmalı ne mecliste ne kaymakamlıkta ne belediyelerde hiçbir şekilde hiçbir yerde Barış demokrasi diyerek bu safsatalarla milleti kandırmalarına müsaade edilmemeli bu teröristler terörist destekçileri hiçbir şekilde hiçbir yerde temsil ettirilmemeli belediye seçimlerinde aday olurlarsa adaylıkları mutlaka engellenmeli yoksa seçilen kayyumların hiçbir önemi kalmaz..!! bunların önüne mutlaka geçirmeli bunlara seçme ve seçilme hakkı verilmemeli olay bu kadar basit.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti