Başkan Erdoğan 'dünyanın en seçkin lideri' seçildi

Rassdnews medya ağının düzenlediği oylamaya katılan 300 bin kişinin yüzde 77'si Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 2018'in "en seçkin dünya lideri" seçti.

GİRİŞ 01.01.2019 07:22 GÜNCELLEME 01.01.2019 09:56
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Arap dünyasında oldukça etkin bir medya ağı olarak tanınan  Rassdnews, "2018'de Dünyada En Seçkin Şahsiyetler" adıyla düzenlediği oylamanın  sonuçlarını duyurdu.

 

 

Buna göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan oylamada "yılın en seçkin dünya  lideri" seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 77 oyla birinci olduğu listede,  darbeyle görevden uzaklaştırılan eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi yüzde 52  ile ikinci sırada yer aldı.

 

 

Oylamada Erdoğan'ın yanı sıra ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz de  bulunuyordu.

Ayrıca oylamada, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda  gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi "2018'in en belirgin olayları" arasında  birinci sırada gösterildi.

Mısır'da 25 Ocak 2011 halk devriminin ardından kurulan Rassdnews medya  ağı, Arapça yayınlarıyla özellikle Arap dünyasında oldukça yaygın bir takipçi  gücüne sahip bulunuyor. Rassdnews, Mısır başta olmak üzere Orta Doğu ve dünyadaki  gelişmeleri Arap dünyasından milyonlarca takipçisine ulaştırıyor.

YORUMLAR 45
  • Gökçen 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazıkki boyle bir insanın kıymetini bilmiyoruz varken kıymet bilelim sonra çok ah vah ederiz bu bize Allah'ın bir lütfudur
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan Bizlere ALLAH'ın Lütfudur.Değerini anlamayanlara acıyorum.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 5 yıl önce Şikayet Et
    ...O gunun tarihinde yurek lisaniyla soylettiren Allaha sukurler olsunki ; Bizim Reis Ayyildizin yasayan Dua merkezi ...Duayla bizim reis ...
    Cevapla
  • kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte Reis bu. Allah uzun ömürler versin inşaallah.
    Cevapla
  • Tek Gerçek Allah 5 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar seninleyiz Reis yolun yolumuzdur Elhamdülillah Reis Allah seni başımızdan eksik etmesin insallah Reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!