AK Parti duyurdu! 31 Ocak'ta açıklanacak

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik partisinin MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Çelik, seçim manifestosunun 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da açıklanacağını duyurdu.

GİRİŞ 08.01.2019 18:43 GÜNCELLEME 08.01.2019 19:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik partisinin MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Çelik, yaptığı açıklamada, "Manifestoyu açıklayacağımız geniş katılımlı tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapacağız." dedi.

Miting tarihleriyle ilgili sayın genel başkanımız sahaya inmiş durumda. Normalde bizim miting takvimimiz seçime 1,5 ay kala gibi başlar. Gördüğünüz gibi Cumhurbaşkanımız İstanbul, Ankara, İzmir'de faaliyetlere başlamıştır. 

MANİFESTO TARİHİ BELLİ OLDU

Bu hafta sonu pekçok genel başkan yardımcısı arkadaşımız ve MKYK arkadaşımız farklı illere giderek açıklama yapacaklar. Hem adaylarımızı açıklıyoruz hem de genel merkeze giden arkadaşlarımız bu mesajları veriyorlar. Bu hafta sonu itibarıyla arkadaşlarımız belli illere giderek faaliyetleri başlayacak. Manifestoyu açıklayacağımız tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da kapalı spor salonunda yapacağız. Cumhurbaşkanımız çok güçlü bir manifesto açıklayacak.

Çeşitli eleştirilerle ilgili olarak alınmış tedbirleri, vatandaşla gönül ve hizmet bağını tesis etmek üzere hangi ilkelerle tesis etmek için öne çıkarılacağıyla ilgili çok güçlü bir manifesto açıklayacak. Şimdiki takvimimiz 31 Ocak Perşembe günü 81 ilin katılımıyla yapılacak. Ortak miting sayın genel başkanımızın takdirleridir. Cumhur İttifakı'nda bunun pozitif bir etki yaratacağını düşünüyoruz. Tabii ki iki genel başkanın takdiridir.

MHP İLE ORTAK MİTİNG

Ortak miting konusuna tabi ki olumlu bakıyoruz. Bu tabi ki genel başkanların taktirindedir. Cumhur İttifakı’nın mesajları daha güçlü bir şekilde verebilmesi açısından son derece pozitif bir etki oluşturacağını düşünüyoruz. Bunun kamuoyuna güçlü bir mesaj vereceği şeklinde bir değerlendirmemiz vardır

'CHP FUTBOLLA BİLE KAVGA EDİYOR'

Ziraat Bankasının futbol kulüplerinin borçlarını yapılandırmasına yönelik CHP’nin eleştirilerine cevap veren Ömer Çelik, Siyaset alanında CHP’nin kavga edeceği alanlar tükenmişti, yeni ne bulacaklar diyordum. En son futbolu buldular. Kendilerine ait bir rekordur bu. Futbol ile kavga eden bir siyasi parti olarak tarihe geçecekler. Futbol ile kavga etmek, hayat ile kavga etmektir” dedi.

'BORÇ SİLME YOKTUR'

Ziraat Bankasının futbol kulüplerinin borçlarına yönelik yapılandırmasının çiftçiye zarar vermesinin mümkün olmadığını kaydeden Çelik, “Sadece çiftçiye hizmet veren bir banka olma özelliğini aşmıştır Ziraat Bankası. Bankanın genetiğinde, çalışanlarının önceliğinde her zaman çiftçi vardır. Sanayiciye, diğer bankacılık alanlarında iddialı olan bir bankadır. Çiftçiye dönük olarak yapılacaklar konusunda CHP’nin iddia ettiği gibi herhangi bir olumsuzluk ve eksiklik oluşturmayacaktır. Ziraat Bankası futbol kulüplerinin borçlarını silmiyor, yapılandırıyor. Bu da bir takım gelirlerine el koyma suretiyle oluyor. Bu alanda uzun zamandır reform beklentisi vardı. Bu reform beklentisinin bu yolla gerçekleştiğini görüyoruz. Bu yapılandırma yapıldıktan sonra arkasından bir yasal düzenleme ile yönetim konusunda dünya standartlarının yakalanması, şeffaflığın artırılması, standartların yükseltilmesi konusunda düzenlemeler gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

“BU GÖRÜŞME OLACAKTIR”

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun randevu talebine yönelik sorulan bir soruyu yanıtlayan Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu randevu talebine olumlu bir görüş bildirdiğini hatırlatarak, “Bu görüşme olacaktır. Kendisine bir randevu verilecek ve muhtemelen bu hafta içerisinde olabilir. Cumhurbaşkanımızın programında bir yer ayarlamaya çalışıyor arkadaşlarımız. Kendisi Külliye’de ağırlanacaktır” dedi.

FAZIL SAY'IN DAVETİ

Cumhurbaşkanımız konsere katılmak istiyor ama program yoğunluğu el vermiyor. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor.

BOLTON'A TEPKİ

Bu mesele her MKYK ve MYK toplantısında gündem oluyor. Suriye'de ortaya çıkan tablo siyasi, ekonomik olarak, göç meselesiyle ilgili olarak insani olarak etkilemektedir. Kuşkusuz karşımızdaki kişilerin mevkilerine baktığımızda hakim olduklarını düşündüğümüz dosyaları sözkonusu ettiğimizde ortaya çıkan sözleri son derece yadırgadığımızı belirtmek isterim. Bolton da PYG/YPG'nin Kürtler'i temsil etmediğini apaçık bilmektedir. Geçmişte Afganistan'da nasıl bir işbirliği yapılmışsa aynı hatayı maalesef tekrarlıyorlar. Burada net bir tablo vardır. Türkiye Cumhuriyeti NATO müttefikidir. ABD'nin aklına müttefik deyince bölgede Türkiye'nin gelmesi gerekir.

KİMİN HADDİNE DÜŞMÜŞ TÜRKİYE'YE "DOKUNMAYIN" DEMEK

Türkiye demokratikleşme meselesini yüksek bir performans göstererek bu süreci geride bırakmıştır. "Kürtler'e dokunmayın, sahip çıkın" diyenlerin kesinlikle şunu örtmek için yapıyordur,onun ajandasında terör örgütlerine karşı gündem vardır ama bölgedeki Kürt kardeşlerimize karşı negatif bir gündemleri vardır. Kimin haddine düşmüş Türkiye Cumhuriyeti'ne Kürtler'e dokunmayın demek!

 

 

YORUMLAR 6
  • Garip 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyt, stajyer mağdurları...
    Cevapla
  • Cengizhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd cenabet bir devlettir. Tarihin çöplüğünde vakti gelince elbette yerini alacaktır. Abd içten çökecektir! Bu bilimsel bir öngörüdür.
    Cevapla
  • MAĞDURUZ 5 yıl önce Şikayet Et
    EYT ve STAJ ne oldu??
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD conisine asla alttan alma yok!
    Cevapla
  • Eyt 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyt üvey evlat mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...