AK Parti Kocaeli Aday Tanıtım Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşması sırasında kendisine seslenen çocuğa “Deden kurban olsun sana. Ağlamak yok. Beni de ağlatırsın." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti Kocaeli Aday tanıtım toplantısında, tribünleri dolduran partililerinin tezahüratları arasında konuşması için sahneye çıktı.

13 yaşındaki Emirhan Soydan, Erdoğan'a sesini duyurmak için konuşması boyunca, “Cumhurbaşkanımız sizi çok seviyorum.” diye bağırdı.

"DEDEN KURBAN OLSUN SANA"

Kendisine seslenen çocuğa yanıt veren Erdoğan, “Deden kurban olsun sana. Ben de seni seviyorum.” diye seslendi.

“Bana cevap verdiği için dayanamadım ağladım”
 
Tek hayalinin Cumhurbaşkanı ile görüşmek olduğunu ifade eden Emirhan, “Cumhurbaşkanım sizi çok seviyorum. Sizinle görüşmek istiyorum. Geldim, görüşemedik. İnşallah görüşürüz. Evet ulaşmaya çalıştım toplantı sırasında. Çok bağırdım, sesim kısıldı. O da bana el salladı. ‘Sizi çok seviyorum Tayyip dede’ dedim. Ağladım, dayanamadım. Kendisini çok seviyorum, inşallah bir gün görüşürüz. Bana, ‘Deden sana kurban olsun’ dedi. Bana cevap verdiği için dayanamadım ağladım. Çok üzüldüm” dedi.
  Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, program sonunda salondan ayrılmadan önce Yunus Emre Ocak ve Sümeyye Kurt çiftinin nişan yüzüklerini taktı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • osman 13.01.2019 13:19
    seçim öncesi iyi bir imaj çalışması oldu elhamdülillah hamdolsun
  • Ahmet 13.01.2019 10:36
    Şemsi sen de duygu olmadığı için anlayamazsın sen başka mecralarda takıl...anladın sen onu
  • Mustafa 13.01.2019 08:11
    Samimi ve doğal Cumhurbaşkanımızı bizde çok seviyoruz ve çok saygı duyuyoruz.Bu ülkenin geleceği ve gelecek nesilleri için canla başla çalışan Cumhurbaşkanımızın yanında olmak yerine karşısında olanlara da yazıklar olsun diyorum.
  • Hasan 13.01.2019 06:31
    Reisin farkı bu Allah reise uzun ömür versin ömrümden alıp ona vversin
  • Ali 13.01.2019 03:09
    Yeni Reisler låzım bu vatana.. Elhamdulillah, ne büyük bir onur bizim için. Böyle dede ye, böyle toruna can kurban..
Daha fazla yorum görüntüle