CHP yine saçmaladı!

CHP her yaşanan gelişmede olduğu gibi Trump'ın tehdit konuşmasıyla ilgili de hükümeti suçladı,

CHP yine saçmaladı!
CHP yine saçmaladı!
GİRİŞ 14.01.2019 14:35 GÜNCELLEME 14.01.2019 14:57
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın YPG'ye yönelik operasyon hazırlığındaki Türkiye'ye karşı"Kürtleri vurmaları halinde Türkiye'yi, ekonomik yönden mahvederiz." tehdidine art arda tepkiler yükselirken PKK'nın siyasi kanadı HDP'den bile henüz açıklama gelmemişti.CHP, HDP'den de önce açıklama yaparak ABD'nin yanında durdu, hükümeti eleştirdi.

TRUMP'IN TEHDİDİ İKTİDARIN SUÇU

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik tehdidine işaret etti.

Trump'ın tehdidini 'kabul etmediklerini' söyleyen Öztrak bu konu üzerinden de hükümeti eleştirdi "Türkiye'yi böyle bir tehdide açık hale getirdiler." dedi.

CHP'li Öztrak şöyle konuştu:

"TÜRKİYE'Yİ TEHDİDE AÇIK HALE GETİRDİLER"

"TC tarihinde hiçbir devlet ülkemizi bu kadar açıktan tehdit etme cürretini göstermemişti. Bu ifadeyi kabul etmiyoruz. Bu tehditler bize sökmez, Türkiye'yi böyle bir tehdite açık hale kim getirmiştir? Bu tehdit bu iktidarın eline ekonomimizin Türkiye'nin zayıf karnı hale getirildiğinin göstergesidir."

YORUMLAR 43
  • yunaklı 5 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman söylüyorum. Chp ABD, İsrail, İngiltere vb... ülkelerden daha tehlikeli ve zararlı bir teşkilattır.
    Cevapla
  • Zihniyet 5 yıl önce Şikayet Et
    sizin zamaninizda Turkiye bu kadar gelismemisti ve Turkiyeyi tehtit etme geregine gerek yoktuki zaten o zamanlar size yap deniliyordu siz el pence durup basinizi eyip yapiyordunuz bir turlu Dik durnadinizki ama simdi Turkiyeyi niye tehtit ediyorlar ?? cunku biliyorlar artik Turkiye kimseye eyvallah etmiyecegini ve Erdogan gibi bir baskan boyun bukturmek her baba yigitin harci deyil Chp unsurkari simdi anladinizmi niye tehtit edildini))
    Cevapla
  • savaş 5 yıl önce Şikayet Et
    gardeşim bizim ABD karaktersizinden kurtulmak için ABD konsololukları ve büyükelçiliklerin kapatılıp sınırdışı edilmesi gerekiyor. ilişkilerin kesilmesi gerekiyor nato kürecikte her kim varsa boşaltılması gerektiği kannatindeyim keko arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum geri kalanını da bek ekledim gerisini siz düşünün
    Cevapla
  • fırat 5 yıl önce Şikayet Et
    mrs faik sımdıye kadar amerıka yapmadı cunku sız ve sızın gıbı mandacı gavur sevicilerini amerika istedigi gibi satın alıp sıraya diziyordu ama bu iktidara yapamadıgı ıcın bunlar oluyor MRs faik
    Cevapla
  • Brhm 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu akılsızlar müslümanları Arabistana göndereceklerine kendileri(tüm chp ve hdpliler) Amerikaya gitsinler. Ne işleri var Müslüman Türk topraklarında.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor